Lupiny vo vlasoch

zuzi74

Ak je tvrda voda, zmiesat sodu bikarbonu s vodou v pomere 1:3, vmasirovat riadne do lasov, oplachnut a na zaver vlasy preplachnut vodou a jablcnym octom v pomere 1:4.
Ja by som ocot radsej vzdy riedila, hlavne ak svrbi hlava, mohol by ju stipat ak je neriedeny.
Smrad po octe sa postupne po vysuseni vlasov odpari.

Fleur-de-lis

tak ten šampón síce je výborný, ale prvotné zázraky, čo sa lupín týka, akosi pominuli :)

Ale čo mi teraz až neskutočne zabralo je ------Jablčný ocot-----
Po umytí vlasov trochu votrieť do pokožky a vysušiť ako obvykle. Trochu to smrdí (ja mám ten prírodný, nefiltrovaný), ale ak máte voňavé tužidlo, lak alebo olejček tak to prevonia. Alebo ako ja strieknuť trocha parfému do vlasov :)

Už po prvom raze som nemala skoro žiadne lupiny, čo nechápem ani. Potom som si dala pauzu dve umytia a tak znova...

Na nete bolo, že aj citrónová šťava je vhodná, to som ale neskúšala.

Fleur-de-lis

YVES ROCHER Šampón proti lupinám bez parabénov. SKVELÝ!!!!

Ja som mala lupiny vždy na jeseň a v zime. Head&Shoulders trocha zvykol pomôcť, ale tomuto sa nevyrovná :) A poznám viacerých, ktorým pomohol.

lilyiankaa

prepláchni si vlasy octom ..ja to robím ak mi už nič iné nezaberá, tým myslím žiadne šampóny proti lupinám, ani z lekárne ..... daj si cca poldeci octu a 2deci vody ... a opláchni

Julka4

Ahojte , prosím poraďte mi zrazu som začala mávať v hlave veľa lupín a už to mám 3 mesiace. Nemám tam žiadne červené fľaky iba občas ma niekedy niečo niekde zasvrbí. Strašne mi je to vidno na vlasoch a prosím ak máte riešenie tak napíšte TAKTO : Julinka: a tu napíšte riešenie. Ďakujem vopred aj za prečítanie a aj za pomoc :)

čaaaj

mne tiez zabral jedine Nizoral, je to mala flsticka a stoji tusim nieco do 10€, ale po dvoch umytiach som mala vlasy uplne bez lupiin ..pred tym mi nic ine nezaberalo :)

Daduskaaaa

úplne vážne =) keby som mala tú stránku tak ti ju pošlem, ale ono to bolo nejak pred polrokom už keď som to čítala... ale boli to nejaké domáce recepty na vlasy alebo niečo také podobné =)