Schizofremik som podľa mojej sestry

Príspevok v téme: Schizofremik som podľa mojej sestry
or

Dobrý deň,

pre lepšie manipulovanie somnov pre dedičstvo, sestra bola u psychiatricky a nahovorila jej že hovorym rôzne bludy, že majetok RD som svoj podiel nechcel aby ona si môj majetok rod. domu napísala na seba. Psychiatricka somnov nehovorila, stanovila diagnózu SCHIZOFREMIK. Prosím Vás vedel by niekto ako sa mám brániť, že som nikdy nepovedal že svoj podiel z RD nechcem. To by som bol sám proti sebe.
Ďakujem pekne.

or

Ďakujem za múdre rady.

Mi sme starý máme vise 70 skôr by som povedal bližšie k 80-tke.
Tému by som neotvaral, ale z nášho spoločného dôchodku ktorý neni ani 600 e by nás nikde do domu dochodcov nik neprial.
Takže tu neide o fazuľky.

Príjemné a radostné prežitie Veľkonočných sviatkov prajem všetkým ľuďom dobrej vôle.

Nech zmrtvýchvstali Kristus zehna Slovensko, aj celý svet.

rios

nech ti sestra predloží papier, na ktorom je tvoje meno, r.č. a stanovená diagnóza. Pokiaľ je zmienke o tebe ako údajnom schizofrenikovi na papieri z vyšetrenia tvojej sestry, nie je to oficiálne stanovená tvoja diagnóza, lebo teba psychiatrička ani nevidela, nevedie ťa v evidencii, nikdy ti nepredpísala lieky na schizofréniu, ktoré by si pri takej diagnóze musel brať. Inak, pokiaľ by si bol aj súdom úplne pozbavený spôsobilosti nadobúdať práva a povinnosti, musel by ti byť v dedičskom konaní stanovený opatrovník, ak sa nemýlim, a ani v tom prípade by ťa nemohli zbaviť práva na dedičstvo.

or

V dnešnej skorumpovanej dobe je všetko možné.
Teda že nie je to možné, neni pravdou všetko je možné, keď som to vydel napisane, čierne na bielom.

or

Dôkladnejšie to napisem. Sme traja dve sestry a ja brať. Sestra má deti, mi deti nemáme. Po rodičoch ostal dom, ktorý mal byť rozdelený na 3 časti.
Tojest 3X po 1/3

Ale keď sestra s deťmi chce byť na dom iba sama, silou-mocou prehovorila svoju sestru, že je dementna aby išla psychiatricke, že pôjde s nov. Aj ju prehovorila a teda išla.

Žiadnu demenciu lekárka u nej nenašla, vtedy povedala že žije s bratom ktorý tvrdí to, čo nieje pravda. /už som písal/ vtedy mi stanovila Dg.

Ja som sa dozvedel v tedy, keď sesta prišla domom s chorobopisom, kde bolo napisane, že demenciou netrpí, ale žije s bratom schizofremikom.

Pozrel som sa v Googli ake su priznaky schizofremika, kde som nasiel mimo ineho, je to človek ktorý má halucinacie, hovorí neskutočne veci.

Nemusím byť ani detektiv, bolo to velmi sofistikované premyslené, aby som bol človek na ktorého neni spoľahnutie, ktorý nehovorí pravdu, skrátka duševne chorý.

Agnes999

Kecas sprostosti, ziaden lekar psychiater ci akykolvek nestanovi nejakej osobe diagnozu, ak toho cloveka nikdy nevidel, nevysetril.

Tinoviacka

chod k inej psychiatricke na vysetrenie alebo aj inym trom. a tak papier ukaz sestre alebo komukolvek na sude.