Bolesti klbov, šliach

Príspevok v téme: Bolesti klbov, šliach
jamajka

Ahojte :) mám 24r. a dlhé roky som tancovala irske, spoločenské, ludové aj moderné tance a momentálne študeujem učiteľstvo telesnej výchovy,čiže stále športujem a už asi 5 rokov má trápia chronické bolesti píšťal, členkov a kolenného klbu :( bola som aj na vyšetreniach, ale žiaden nález ..nič... chcem sa opýtať či nemá niekto nejaké skusenosti s podobným problemom, alebo nejaku radu, možno nejaké prírodné lieky,liečivá, alternatívna medicína a pod., vyskušala som aj vitamíny na kosti, klby, aj kolagen , aj mastičky, injekcie, atd..ale nič nepomohlo, budem vdačná za každú radu :) s pozdravom Jamajka

RNG

Klby ntrreba mazat(odporucam 2 avokada tyzdenne alebo 2 kapsule CMO), zapaly potlacat protizapalovymi(curcumin s bioperinom, serrapeptaza...) a pripadne nakazy, hoci aj dobre skryte ako boreliozy, chlamidie, L-formy , mykoplazmy treba potlacit. A odporucam kazdemu dnes si Zvysovat viralnu imunitu, lebo uz roky bezi potichu na svete hrmada viralnych epidemii a v tele nosime plno vurusov aj tak.

Lela10

ahoj, ja som zas profesionálne hrávala basketbal a vlastne ešte hrávam. Tiež som mala problémy s kĺbmi a hlavne bedrovým. Skúšala som rôzne prípravky, ale najviac sa mi asi osvedčil kolagén,ktroý je určený špeciálne pre ženy. Užívam ho už vyše 3 mesiace a bolesti úplne ustúpily. Dokonca som sa vrátila k basketu :)
kupujem ho cez internet na stránke nutristar.sk
Inak existuje veľké množstvo kolagénov, ktoré bývajú rôzne účnné. Treba si dať pozor na zloženie. Dobrá vec je aj chondroitín,čo je výťažok zo žraločej chrupavky.