Bolesť zaplombovaného zuba

Harmanček

Mna hrozne dnes zacal boliet zaplombovaný zub znicoho nic ale tyznen pred vianocami som bola u zubarky a ta mi povedala ze tam nic nemam tak neviem proste somsa zobodila z bolestou zuba a teraz sa tazko dostanem k zubarke, nie?

matsus

Ahojte, ja mam taký problem.
Ešte v auguste, som bol objednaný k zubárke a ide mi opravovať rad radom zuby. Ten čo mi opravila v auguste, ma pred tým zriedkavo mierne bolel. vyčistila mi to tam a dala blombu, lenže od augusta ma ten v rôznych časových intervaloch bolí niekedy cely den potom 2 tyzdne nič a zase to iste.
Teraz v Oktobri som bol objednany a robila mi dalsi a ten ma po 4 dnoch zase začal bolieť ako ten pred tym.
Neviete čim to môže byť? Ked ich mam zablombovane? ako niesu to nejake neznesitelne bolesti, ale boli to predsa.. ma s tym niekto nejake skusenosti? a citlivy ten zubn neni na ziadnu stravu.

Iba Katka

ivanka mna bolel tak na obdobia, že niekedy mesiac reagoval na studené a teplé a potom aj 3 mesiace nebolel, potom zase začal reagovať na studené sladké... a trvalo to asi rok a pol

ivanka0

Ďakujem Vám veľmi pekne za komentáre.

Zub ma prestal boliesť, zrazu už ani nereaguje na studené bolesťou, neviem čo sa mohlo stať, dúfam, že neodumrel :/..

Každopádne k zubárke tak či tak pojdem, riskovať sa neoplatí.

Iba Katka

Ja som mala kaz v zaplombovanom zube. Vôbec to nebolo vidno a ja som ani nevedela povedať, ktorý zub ma bolí. Nakoniec sa mi z neho odlomil taký malý kúsoček a videla som kaz pri plombe.

Ale určite musíš ísť dať vyvŕtať plombu a nech sa na to pozrie.

i-ujo

daj si ho čím skôr otvoriť...nech môžu zápalové produkty vytiecť! Ináč riskuješ prienik infekcie do hlbších vrstiev!