Bolesť bedrového kĺbu

Príspevok v téme: Bolesť bedrového kĺbu
Maja 23

Ahojte, už dlšiu dobu ma trápi bolesť kĺbov, predovšetkým bedrového na pravej strane. Aktívne som hrávala volejbal,ale v poslednej dobe mi táto bolesť znemožňuje v podstate akúkoľvek fyzickú aktivitu.
Skúšala som výživové doplnky ako napr. kolagén,ale nepomohlo. Ortopéd na snímkoch nič neodhalil a v podstate mi tiež nepomohol.
Neviete mi prosím poradiť?

RNG

"obsah curcumy a zazvoru" nie je garantovanych 3 x 1500 mg curcuminoidov s 10 mg bioperinu. Curcuma je pakoren, podobne ako dumbier, a obsahuje snad 3% curcuminoidov
Koloidne striebro sice pomoze na infekcie v krku, pripadne pokazeny zaludok(infekcie v zaludku) ale v zaludku sa znici za par sekund kyselinami, tj na ostatne telo nema prakticky ziadny ucinok.
S citricidalom je v sucasnosti problem, lebo pod tym menom vystupuje hromada velmi malo ucinnych napodobnenin a a posledny mozno este dost ucinny je citricidal, professional formula, ktory poznas podla toho, ze je odporne horky a davka odporucena z neho je 35 kvapiek do litra vody, pit postupne po malych glgoch cely den. A je na nom jasne napisane, ze sa jedna o vytazok z grapefruitovych jadierok, ktory
BOL ZMENENY/AKTIVOVANY na ovela vyssiu ucinnost.
Ci ti ale pomoze pri borelioze silne pochybujem, ale pomoze pri roznych sekundarnych infekciach, ktore dostanes pre boreliozou znizenu imunitu.

harmona

mamina uziva vitam.doplnok s obsahom zazvoru a kurkumy, tak hadam to pomoze. zacala pit aj chia semienka, kedze ma nizky tlak a chia ho este znizuju, tak berie 1 lyzicku kazdy druhy den. aj avocado casto, idem ho jest pravidelne aj ja, kedze RNG pises, ze ma tak dobre ucinky na klby.
RNG pises o zvyseni viralnej imunity. ja pouzivam koloidne striebro, ale neviem, ako ho pouzit tak len striekam do krku, neviem,, ci to je spravne. a citricidal mam 34%, iny sa mi nepodarilo zohnat. mam pit 10 kvapiek do 1 dcl vody 2xdenne?
dakujem za odpoved

RNG

Spomeniem aj druhe prostriedky na boreliozu, ako napr vytazok z uncarie tometosy(Vilcacora, cat's claw..) pod menami Samento a Prima Una de Gato, tiez odmaskovac zamaskovanych infekcii, NAC(acetyl cystein, davka 2 x 600 az 1200 mg)

RNG

Klby treba v prvom rade dobre namazat, aby sa urychlene neodoerali a na to su dobre cetylovane/nezmydelnatelne oleje, ako mas napr v avokade. Odporucam na klbovy maz jest 2 avokada tyzdenne. Kto ma vacsie problemy, tak su aj silnejsie doplnky, ako mapr CMO, davka 1 gram denne.Inac klby mozu byt napadnute virusami, boreliozou a inymi infekciami.
Takze kazdemu odporucam si zvysit viralnu imunitu, kedze v tele nosime hromadu roznych virusov, ktore zacnu skodit akonahle nam poklesne viralna imunita.Borelioza sa da aodresovat oleuropeinom, co je vytazol z olivovych listov a kedze tato nakaza je zakerna, lebo sa vie ukryvat az do troch roznych foriem, tak treba brat oleuropein aspon pol roka. Intenzivna davka je 3 x 300 mg, udrzobna 2 x 150 mg.
Na potlacenie zapalov pomahaju aj protizapalove, ako curcuminoidy s bioperinom(davka 3 x 1500 mg) a enzymy, ako napr serrapeptase, (davka 3 x 120 000 IU, medzi jedlami.
Potlacenie zapalu sice pomoze potlacit priznaky, ale zialbohu nie pricinu, ktoru treba nezavisle adresovat.
Na regeneraciu klbov treba napr zelatinu, huspeninu, obhryzanie dobre uvarenych kosti a sliach a pre tych co to chcu vo forme doplnkov je glucosamin, chondroitin, MSM, hyaluronicka kyselina, zelena musla a vytazky z nej ako napr liprinol.

harmona

ja som mala taku bolest, ked som mala klb vyklbeny, ani som nespozorovala, kedy sa to stalo, len som nemohla chodit. alternativna lekarka mi ho napravila, kazala jest hodne lesnych plodov, ribeli a egresov, aby mi tam nepukalo, a to pomohlo. horsie, ak tvoj lekar nic nezistil. to ma moja mamina, ale ona je uz starsia. co ide k lekarovi, to od neho odchadza s vacsimi bolestami bud ruky alebo bedroveho klbu. uz jej hovorim, nech tam ani nechodi, lebo nic nepomoze, len nevedno preco, zhorsi.