Priberiem?

Príspevok v téme: Priberiem?
deniskaaaaa

Ahoojte..mam 52kg(160cm),ale pred dvoma mesiacmi som mala 58, chcem sa spytat ci budu mat sviatky nejaky velky vplyv na moju vahu, napchavam sa kolacmi,plnkami,reznami,sunkami no proste vsetkymi velkonocnymi dobrotami:( chcela som jest normalne zdravo,ale neda sa pozerat na blizkych ako si pochutnavaju:( zhresila som vcera a vidim to aj na dnešny deň,ale od pondelka pokračujem v zdravom stravovani ako doposial,myslite,ze je mozne pribrat za dva veľa?

michael

ak máš 18 tak máš idealnu vahu, ale ak máš päťdesiat , tak si chuda V - siatky sú o mäse a od toha sa veľmi nepriberá.

Maoam

obdivujem tvoj zaludok,lebo ak si presla na zdrave stravovanie, dlhodobo, tak za normalnych okolnosti by ti bolo z toho fakt zle,lebo telo odvyka

no a to slabe ovladanie je typicke pre zeny, ktore drzia nejake diety, telo vyhladovane a potom sa neovladnu a pozeru co vidia, nevravim ze je to tvoj pripad, ale najlepsie by bola vyvazena strava a k tomu fitko, ono dobre vyzivene telo nema pre co mavat ataky, o tom to je

jasne, ze chapem, ze cez sviatky vsetko na teba ciha, len ma udivilo, ze ti neprislo zle :D

Dadula56

Robis si obrovske soky na metabolizmus, na travenie. Nejde uz ani tak o nejake kila navyse, toto uz nie je len esteticky problem. Moze to viest k zdravotnym.
Preco sa ludia nevedia ovladat nazoaj nepochopim.

deniskaaaaaa

Nie predstav si nie je mi vobec zle a neviem sa ovladat ked idem do dna na 3navstevy a vsade kolaciky a ine dobroty bohuzial:-) chudnem preto aby som mala dobru postavu a zhresila som preto lebo su sviatky,samozrejme,ze s tymto obzerstvom nebudem pokracovat! Otazka znela ci za 1/2dni naberiem nejak prilis vela kg, no ale kaslat na to pri mojej vahe 52 mi tie 3kg hore neuskodia aj tak sa ich raz dva zbavim v posilke:-)

Maoam

rezne, plnky, sunky, kolace.....ze ti nie je zle z toho

to sa fakt neviete ovladat, alebo co? naco drzis diety, ked sa potom prepchavas, to nema zmysel...

a este takymi sajrajtami

harmona

neprepchavaj sa, lebo viac mojich kamaratok zistilo, ze ked takto zhresia a po schudnuti priberu, tak maju ovela vacsi problem znovu schudnut. potom to zvycajne uz nejde tak lahko.