Zvlastny chalan.. co s nim

Príspevok v téme: Zvlastny chalan.. co s nim
Maruska91

Ahoj, dufam ze mi budete vediet poradit lebo ja som z toho dost smutna.. Zoznamila som sa s chalanom, ale neviem ako nanho ist, on je taky dost zvlastny ale to ma na nom aj pritahuje. Neni spolocensky, ma len dvoch kamaratov, a vacsinou vsetko robi sam, a je stale doma na pocitaci.. Nema ani ziadne take zaujmy o ktorych by sa dalo rozpravat alebo sa k nemu pridat. Ako neni nejaky ze by sa skryval pred ludmi je aj celkom vtipny a ma velmi slusne vystupovanie a jednanie s ludmi az nezvycajne na dnesnu dobu, ale je taky odmerany zaroven ako keby sa nechcel velmi zoznamovat a zblizovat. Aj ked sme boli par krat vonku tak sa vobec nechytal, a to som sa mu uz skoro ponukala.. vyzeralo to ako keby som ho vobec nezaujimala a nepritahovala a bavil sa so mnou len ako s kamosom.. Myslela som ze je chyba vo mne a ze sa mu nepacim, sebavedomie mi dost padlo, ale potom som sa dozvedela ze on taky jednoducho je, a nikdy nemal ani priatelku a je na 99 percent panic.. to mi viacero ludi co ho pozna potvrdilo.. Co by ste robili vy baby? On je taky zlaty, ale zaroven zvlastny ale preto ma tak hrozne pritahuje.. som asi uplne blba.. Ja mam 21 a on 25 pre informaciu..

cecek

nirv, nepoužiteľný ? podla mna nie je. ale asi hej, dnes sa slusnost a decentnost nenosi, dnes je nasilie a agresie TOP 1 co zeny vzrusuje..

Maruska91, no mas viac moznosti,
1. vypni si net/ vypni seba na 1 tyzden od neho, co bude robit.. taky maly test, ci bude viac bojovat o teba (ak ta ma rad, garantujem ti, ze nebude necinne sediet)
2. ako uz bolo spomenute, pytaj sa ho na jasne otazky, kde moze jasne odpovedat ano/nie. IT/PC typ cloveka nedokaze neodpovedat na takto explicitne otazky.. (nemoze sa vykrutit), a na odpoved "neviem" znovu pouzi bod cislo "1"
3. nikdy nestracaj vieru.. mozno len nevie vyjadrit city, proste ni je to typ cloveka, co ihned skoci na niekoho, tj. ma svoju uroven a mysli si, ze by ta tym urazil alebo znizil na velmi nizku uroven, ak by to urobil. proste mu mozno chyba odvaha.
4. prestan pocuvat rady od niekoho, kto nie je zasvateny do vasho vztahu, to ti dodrbe vztah este viac, pocuvaj hlavne na vlastny vnutorny hlas.. preco?
lebo...
kde je napisane, ze sa musi chytat hned od prveho stretka? kde je napisane, akou rychlostou musi vztah kvitnut? su buriny (alebo kvety?) ktore kvitnu viac, nez sa bezny clovek dozije..

Agnes999

Poznam jedneho, ma cez 40 a nikdy nemal babu. Kamosov ma vela, aj kamosiek, je to v pohode typek, ziaden odlud, mily clovek. Preco nikdy nikoho nemal nevie nikto, ani jeho najlepsi kamosi. Ale zase poznam chlapa co dosiel o poctivost v 28 a dovtedy nikoho nemal. Potom mal dlhorocny vztah. Ten tvoj sa mozno este neciti zrely na vztahy, mozno ani nie je na zeny. No kedze si ho skusala balit a nechytil sa, mozes skusit sa s nim otvorene porozpravat, povedat mu, ze sa ti paci, a ci si mysli, ze by z toho nieco mohlo byt. Mozno sa dozvies zaujimave veci.

michael

A čo y si chcela Maruška, aby bol taký ako ty?Ak by bol taký ako ty, tak by mal ešte okolo teba frajerky- to už myslím keby ste boli svoji. Páčilo by sa ti?No,- tak bud rada že je taký aký je.Musíš si vybrať.To stále píšem keby ste sa dali raz do kopy.Alebo tvoje manželstvo bude trochu nudné ale dobré,- alebo bude extravagantné, burlivé a krátkodobé. (To som písal o extrémoch samozrejme)PS,-Na tu erotiku si musíš uňho počkať.

jg

ja som asi podobny typ, ale keby mne sa nejake dievca nukalo tak urcite by som to len tak nenechal, mozno len vtedy keby sa mi nepacilo, takze to moze byt aj tvoj pripad...pre mna by to bolo urcite lepsie riesit nazivo ako nejakym mailom..

nirv

Do reálneho života zrejme nepoužiteľný :) a možno si ho proste neocarila. Kde je napísané že musí po tebe skočiť len preto ze sa mu ponukas? Vieš o čom je skutočný vzťah? O priateľstve, o zblizeni duší. Veď ho vlastne nepoznas.

bevas

no, na takyto typ by som isla jasne ako v PC svete, proste mu posli email (hocico elektronicke) s jasne definovanou ponukou na vztah. bud vezme alebo nie.