Svetlá farba na tmavo hnedé vlasy..

Severka

indigo a čierna henna ale tá kvalitná a robiť to neustále a dodržiavať teplotu. Indigo neznáša vysokú teplotu. Spravila som aj tu chybu :-(.

lou

Dievcata, z tmavohnedych na svetlohnede, loreal feria b61, downtown brown, chyti presne ako na krabicke, ale na nefarbene vlasy. Kupovala som na ebay alebo amazon, you nas som ju nenasla.

nozdraM

presen kto má povodne tmavé vlasy len velmi tažko si ich zosvetli, ja som si dala teraz svetlohnedý šampon na vlasy a nič nechytilo, peroxid som si nedávala.ako tu povedali prv treba vysvetlit peroxidom a potom na to svetlu farbu a to nechcem si zničit svoje vlasy.a ešte to že každý mesaic si treba pri korienkoch odfarboavt ich, to je pre mna problem tonovaci šampon predtým spo použivalôqa vždy len v aprili odrastali ale nebolo to vidno ani po roku lebo medzi tmavočiernou a mojou podovnou farbou je minumálny rozdiel, iba ked slnko mi ich vytiahne a vtedy sa mi nepáčia.takze ostat pri povodnych.aj predtým spo použivala tonovaci šampon asi o 5 otienov svetlejši ako povodne moje valsy a vždy som z toho mala čierne aj ja aj sestra.sestra si zmiešala nugát so svetlohnedou a má tmavšie vlasy pritom chcela svetlejšie, len na slnku trocha vidno nažltlý otien inak vyzeraju tmavo.

zgsof

jasne ze farba nechyti. najprv treba pouzit odfarbovac. napr syoss a potom svetlo hnedu farbu. urcite nie penovu. tie nechytaju dobre

wildwind

toto by aj mna zaujimalo, neviem ci sa to da spravit aj doma s obycajnou farbou, alebo ci je nevyhnutne ist jedine ku kadernicke