Zlyhavanie pecene a voda v tele.

Príspevok v téme: Zlyhavanie pecene a voda v tele.
Katarina S

Dobry den.Sestra bola priajata do nemocnice s tym ze je cela zlta a ma v tele vodu - zlyhanie pecene.Je v nemocnici uz tri dni a nic s nou nerobia zevraj koli siatkom.Chcela som sa opytat ci mal nie kto podobny problem myslim problem s pecenou.Ake si postupy ked je v tele voda?Co sa potom robi?Je moznost regeneracie pecene??Dakujem pekne za każdu pomocnu radu,odpoved a vase skusenosti..

RNG

Nuz pri regeneracii su ale latky, co tomu mozu napomoct znacne.
A pecen nie je jediny organ, co sa da regenerovat,
Daju sa regenerovat aj creva, pluca a podobne.
Ja som mal napr v detstve tazke zapaly pluc a dost znicene pluca s obojstrannymi kalcifikatmi. Dnes na roentgene pluc mi nenajdes ziadne kalcifikaty.

Ddana

Ak je v tele voda zo zlyhávania pečene, veľa sa toho urobiť nedá. Zvyčajne sa podávajú močopudné lieky, alebo v ťažších prípadoch sa robí punkcia.

RNG

Na regeneraciu pecene je dobry protokol dr Berksona, ktory pecen nielen precisti, ale podpori tvorenie novych hepatalnych/pecenovych buniek. Protokol dr Berksona je dobry aj na viralne infekcie pecene, kde by som ale pouzil aj rozne ine antiviralne, pozri cez Google.sk pod rng herpes tiez pecen.
Celkove na odmorovanie tela pomahaju aj silne enzymy, voda, mikrovlakniny a ine absorbenty(bentonity, zeolity, aktivne uhlie...)
Voda v tele sa hromadi najma pre zlyhanie pecene, ked nastanu v tele rozne zapaly a tie drzia extra vodu v tele.
Moze to byt ale aj zlyhanie obliciek/nephritis.