Nechala ma tri týždne pred 1. výročím

Príspevok v téme: Nechala ma tri týždne pred 1. výročím
Meretseger

Nemám nablízku nikoho, komu by som sa mohla vyrozprávať... a vôbec, beztak nechcem nikoho z blízkych zaťažovať...
Priateľka mi práve napísala, že sa mi priznáva, dva razy ma podviedla, nedokáže sa mi po tom pozrieť do očí, a tak bude lepší rozchod. Tri týždne pred prvým výročím ma poslala do prdele.
Možno som cvok, možno som len prehnane tolerantná, akoby som sa už miliónkrát nepopálila, ale ja ju aj tak nechcem stratiť. Na druhú stranu viem, že by to náš vzťah neodvolateľne zmenilo, a k horšiemu, oh, to áno.
Píšem, aby som nemyslela na žiletky, aby som si nešla podrezať žily, aby to tak príšerne nebolelo. Len ďalší zúfalý príbeh medzi mnohými, len ďalšia naivka, čo verila, že forever znamená navždy...

Meretseger

Slecna A., to je len tým, že ju stále milujem - a onedlho správne hraničiarsky znenávidím (bez predošlej lásky), to viem. Nevrátim sa k nej.
anjelik, vďaka, skúsim... Momentálne je na nedorezanie sa už neskoro, už sa stalo, ale skúšať sa dá vždy.
ako to: Žena k žene, obe sme bisexuálne.
doubledog: Alkohol máva horšie následky, teda pokiaľ to človek nepreženie s tlakom ruky na zápästí. A obe je samozrejme hlúpe, ale aspoň to menej bolí.
olivienka a alibi, ďakujem pekne:)

alibi

Je mi to velmi luto. Z toho co si pisala pamatam, ze je o dost starsia s velkou dcerou. Asi to tak malo byt. Skus si najst niekoho mladsieho. Veci sa nedeju bez priciny. Mozno ma prist tvoja prava zivotna laska. Vela ludi ju naslo prave po velmi zlomenom srdci. Drzim palce :)

olivienka

Mer, ja neviem, čo ti napísať, čítala som ťa tu na fóre už viackrát, aj keď neviem, či som niekedy priamo na teba reagovala... viem, že máš problémy a žiadna klišé univerzálna veta, ktorú by som teraz mohla vypotiť, by ti nepomohla.
anjelik* píše o vnútornej slobode. s tým súhlasím, o ňu sa usiluj... neviem, či si to dokážeš predstaviť len na základe toho, že ti to tu napíšeme. ale aspoň sa o to snaž
drž sa

anjelik*

Mer, ak sa pozrieš spätne na váš vzťah, sama uvidíš, že nebol dokonalý a napriek tomu by si to chcela späť, tak to bohužiaľ býva. :o) Ale ak ti môžem zase raz poradiť a myslím si, že ty na to máš...skús si predstaviť, že si slobodná. Ale nie tak, ako to vnímajú bežne ľudia..slobodná ísť hocikam, ale slobodná sama v sebe. Oslobodená od akýchkoľvek závislostí...emócií a nálad, nutkavých chutí si ubližovať. Skús si to len predstaviť a ak ten pocit čo i len na moment zažiješ a precítiš...ver, že nič to neprekoná a že toto bude to, čo sa budeš snažiť zažiť znovu. ;o) Tak hlavu hore, čaká ťa ešte veľa vecí, ktoré môžeš dodrbkať..ale nutne nemusíš..je to len a len na tebe. :o)

Slecna A.

Ty sa chces vratit k niekomu, kto ta uz dvakrat podviedol? Niekedy by som si rada nastudovala hlbsie co nuti ludi, aby sa stoj co stoj chceli vratit k niekomu, kto ich evidentne nemiluje dostatocne na to, aby ukoncil vztah a az POTOM si nasiel niekoho ineho. Neviem ako pre teba, ale pre mna by taky clovek skoncil. Jasne, sance davam, ale ak ma niekto podvedie este pocas vztahu, zrejme to nebol dobry a vyvazeny vztah, ktory by na oboch stranach vela daval....
Aby si nemyslela na renazie sa, skus sa zamestnat niecim inym. A byt hlavne s ludmi, vela citat, chodit vonku, na prechadzky. Hlavne sa nelutovat a nezamyslat sa uz tolko nad vztahom, ktory evidentne nefungoval...