Sexualna minulost partnera/partnerky

Príspevok v téme: Sexualna minulost partnera/partnerky
wazzaw

Zaujimali by ma vase pohlady na minulost vasho partnera/partnerky v intimnej oblasti. Je to pre vas dolezita informacia? Ovplyvnuje to nejak vas vztah? Musite to vediet?
Alebo na druhu stranu to povazujete za sukromnu vec, ktoru si ma clovek nechat sam pre seba, pokial o tom nechce hovorit. Mame na to pravo? Co ak to moze ohrozit aktualny vztah (nejakou chorobou prenosnou pohlavne)?

Zhrnutie: Aky je vas nazor na informovanost sucasnych partnerov o sexualnej minulosti? Je to sukromie alebo vec na diskusiu v sucasnom vztahu?

M 25

Marsmeloun, on ma vždy informuje o zdravotnom stave jeho manželky :D nemá 20, vie, že by bola blbosť to preniesť.. a tak je to aj opačne, ked ja mám niečo .. ale to riešiť nemusíš :D
ja viem, čo robím ... venuj sa téme ;)

kardinal

Podla mna to viac riesia ti, ktori striedaju viac partnerov. Asi tie diskotekove typy ludi :D

Opytam sa teda, v akej faze vztahu, sa opytate partnera na tieto veci, a ci vamm teda staci ak odprisaha, ze mal iba jednu. Totiz ak je pravda co tvrdite, a zaujimate sa o svoje zdravie, mali by ste pozadovat potvrdenie od lekara. Tazko sa uspokojit so slubom noveho partnera chvilu pred sulozou, ktory sa uz nevie dockat, a urcite sa nepochvali, ze ich ma 20 do roka.

Cestovatel30

Chodim pravidelne na testy ako na klavir. Budto periodicky raz rocne alebo po vylete zo zahranicia :) zalezi od toho aky mam zrovna rok a ci sa tie partnerky menia ale raz rocne je minimum.

Oliver tvist

No ver tomu vetva, že ak by som ta chcel, tak si tvoj zdrav.stav omrknem tiež ; D a ešte si zabudla na mykozu a svrab vetva!

Laara

vetva, ale necuduj sa..su to kratkozraki ignoranti, ktori nemaju stipku ucty k sebe samemu a vlastnemu zdraviu..v dnesnej dobe je promiskuita bezny jav a aj tu na fore ma kopec zastancov, lebo najme pre podaktorych muzov je striedanie partneriek, udrzovanie paralelnych vztahov take prirodzene..preto ma vobec neprekvapuje, ze im je jedno takato vec..hrozna doba