Možno nemožné a možno nie.

Príspevok v téme: Možno nemožné a možno nie.
olivia1990

Dobrý deň, mala som pravdepodobne plodné dni. Nemala som s priateľom pohl. styk, len petting, maznanie. Po tom ako ejakuloval sa umyl, jeho pohl. úd aj ruky. Asi po 15 - 20 minútach mi robil petting. Myslíte, žeby sa mohlo nejako preniesť, ak by niekde zostala nejaká spermia a on by ju mohol nejako preniesť rukami do mojej pošvy? Je nejaké riziko otehotnenie?

Kvety zla

zostan s priatelom len pri bozkavani - na vsetko ostatne este nie si ocividne pripravena. ak mas takto stresovat zakazdym ked sa urobi, sa stavim ze si to ovela radsej bude robit sam.

olivia1990

Nie žeby som nechcela ochranu, len ešte mám času, a preto s priateľom nespím.

No teraz sa už začínam báť, ak by náhodou mal niekde, čo i len kvapku ejakulátu, tak či by som aj z toho nemohla otehotnieť. Menštruáciu mám dostať 21., minulý mesiac mi meškal a keď mi teraz bude meškať, tak asi ani spať nebudem.

olivia1990

A je to takmer taká pravdepodobnosť otehotnenia tým spôsobom, ak je ejakulát zavedený do pošvy ako, keď ide o nechránený pohl. styk s ejakuláciou do pošvy?
A petting prebiehal asi po 20 minútach, ale medzi tým sa priateľ aj obliekol, tak aj keby mal niekde spermie, ktoré by náhodou neumyl, tak by to asi aj tak niekde utrel.

A žiadne HAK ani nič podobné, pretože ja s priateľom nemám pohl. styk a občas petting, ale to je naozaj len občas. Ale ďakujem ti za odpovede. :)

Kvety zla

ano, teoreticky ak by sa spermie hned po ejakulacii dostali do posvy, mohlo by dojst k otehotneniu. co nie je tvoj pripad (lebo sa stavim ze uz teraz premyslas ci naozaj ten petting prebiehal az po 25 minutach, ci sa nahodou nejaka zbludila spermia nemohla dostat do tvojej vaginy hned po ejakulacii - spermie nie su predatori ze aktivne vyhladavaju korist).
kym s tym nieco nespravis budes len nadalej stresovat - zajdi za gynekologom a daj si predpisat HAK, ak si proti hormonom existuju ine moznosti, medene vnutromaternicove teliesko napriklad. ak nie, nadalej stresuj az kym naozaj zazrakom neotehotnies alebo si nedajboze nevsugerujes ze si tehotna.

olivia1990

Až také medzery nemám, len ja som taký typ, že sa v tejto oblasti bojím, že sa niečo stane. Viem, že pettingom sa dá otehotnieť, ak by sa spermie dostali hneď po ejakulácii do pošvy, však?

Kvety zla

olivia - tvoj priatel si UMYL RUKY. spermie na vzduchu umieraju takmer okamzite, pod prudom vody by neprezili ani keby chceli. ak by niekde "chytil spermiu" tak uz by bola davno mrtva a tebe by nic neurobila. nepises kolko mas rokov, ale si prilis mlada a prilis nezrela ked takto stresujes, vobec nie si pripravena mat sex ani ine sexualne cinnosti. vezmi si radsej knizku z biologie a studuj namiesto sexovania.
a ak s mojim nazorom nesuhlasis, chod ku gynekologovi a daj si predpisat hormonalnu antikoncepciu, nech nemusis hystercit zakazdym ked sa tvoj priatel urobi.