Psychológ Bratislava

Príspevok v téme: Psychológ Bratislava
lucyluss

Ahojte, mám problém s ovládaním hnevu, snažím sa nehnevať, ale ľudia ma sklamávajú dokola a k tomu aj stres a ďalšie veci a pohár trpezlivosti pretečie a ja vybuchnem. A tak som sa rozhodla, že by bolo asi fajn keby ma niekto naučil, ako sa "ventilovať" pravidelne, až sa mi toto nestáva, lebo začínam kvôli tomu strácať ľudí okolo seba. Vždy, keď im ublížim, je mi to strašne ľúto, ale nemá zmysel sa ospravedlňovať, keď to vždy spravím znova. Chápete. A tak som prišla sem, či návštevy psychológa v takomto prípade vie uhradiť poisťovňa (všzp) alebo si to musím sama a koho by ste mi v BA odporučili. Som študentka, takže peniaze hrajú celkom veľkú úlohu. Ďakujem za odpovede.

intel

najlepsia je podla mna albertova ale dostat sa k nej nie je jednoduche. ona ma celkom inu metodu ako druhy psychologovia ale ma aj velke uspechy. lenze je sukromna a ako hovorim neni jednoduche sa k nej dostat. ale za pokus by to mozno stalo.

salome6

Ahoj ja ti poradit neviem ale tiez premyslam ze vyhladam lekara len neviem co a ako. Tak som zvedava na rady a tipy. Dufam ze niekto poradi :)