Je pripravený na vzťah?

Príspevok v téme: Je pripravený na vzťah?
Timka77

Nedávno som začala vzťah s mužom, ktorý je pre mňa skvelý, je nám spolu fajn, máme sa vždy o čom porozprávať. Zoznámil ma s kamarátmi, bez problémov sa so mnou ukazuje na verejnosti. No je tu jedna vec, ktorá ma trápi. Pred takmer dvoma mesiacmi sa rozišiel s dievčaťom, s ktorým bol viac ako 2 roky. Nie som si istá, či je pripravený na vážny vzťah, alebo či slúžim len ako \"prechodná stanica\", nástroj na zabudnutie na bývalú a pripravenie sa na ďalší vážnejší vzťah. Čo si o tom myslíte? Máte podobné skúsenosti?

hana3254

to nikaroxy- nemyslim,nie kazdy zabuda ...prave momentalne som v situacii,kedy ani po roku este nie je schopny ist do vztahu ..

mily22

ked som sa dala dokopy s mojim priatelom, bol asi mesiac rozideny s ktorou chodil 4 roky..my to uz tahame na druhy rok a lubime sa..ale ostal s nou kamarat,pišu si,chodia si na narodeninove oslavy..kedze su v jednej partii..no neviem,nepaci sa mi to moc,ale zas zakazat mu to nemozem:P on je ten co sa snou rozisiel a ona je stale single,tak keby chcel,uz je asi s nou..uvidis podla seba,ak sa date dokopy,ake to bude,ale vsimaj si,ci a ako o nej hovori.

Slecna A.

a aby som dodala...to co som opisala ja, je len priklad, takze aj keby o byvalej basnil neviem kolko, nemusi to byt ten pripad, ktory opisujem ja...Ale v globale to tak byva :)

Slecna A.

Timka, poradim ti z vlastnej skusenosti
mozu nastat dve situacie...Bud bude na to pripraveny a spoznas to vdaka tomu, ze o byvalej padnu len zakladne informacie a bodka. Viac ju nespomenie, len z casu na cas, aj to v pripade, ze ta s nou v dobrom slova zmysle bude chciet porovnat (napriklad povie, ze ty si v tom a v tom lepsia). Alebo sa moze stat, ze ti o nej bude hovorit od rana do vecera, kazda tretia veta bude o nej...bude sa chciet s nou stretavat, samozrejme s tym, ze chce byt len kamarat. Budu si pisat cez internet, smsky, budu chciet spolu chodit vonku na tury, na bike a podobne...samozrejme vsetko pod slovonm "iba ako kamarat". V takom pripade tomu never a davaj si pozor velky, ci sa ti oplati mat vztah s niekym, kto nie je ani zdaleka vylieceny z predosleho vztahu. Zazila som tuto situaciu, musela som dokonca vyhladat kvoli tomu psychologa a ten mi teda pekne otvoril oci, ako sa sprava "vylieceny" a "nevylieceny" clovek.
Ak je vsak vas vztah uz teraz pekny a harmonicky, pricom nema potrebu vidiet pravidelne byvalu a kontaktovat sa s nou viac ako je potrebne, tak skutocne to neries a uzivaj si :) Ak nema ziadne evidentne problemy a uz zabudol na tu pred tym, nemas sa absolutne coho bat :)

Dadula56

Ved vas vztah vyborne funguje, nemas preco takto uvazovat. Uzivaj si, co mas a neztazuj sa podobnymi myslienkami.

nikaroxy

Pocuj aj moj mal predomnou tesne 2 rocny vztah a my sme spolu 7 rokov :) Nemaj obavy. Chlap toto tak neberie. To len my zeny...oni vedia rychlo zabudat :)

Iba Katka

Moj priatel mal tiez predomnou 2 rocny vztah a bol sam len nejake 3 mesiace a bez problemov sme spolu uz skoro3 roky