Škorpionky

Slecna A.

je naozaj pravda, ze je s nami tazke zit :) Ale ak si najdeme skutocne spriaznenu dusu, vieme byt velmi dobre priatelky, milenky, kamaratky. Opat pripominam, plati to pre vsetky znamenia, ale tato tema je o skorpionkach :)
Ja som dlho hladala svoju spriaznenu dusu, ktoru by som mohla celym srdcom milovat. A po mnohych nezdaroch a pokusoch, som si nasla konecne partnera, ktory mi je rovny po vsetkych strankach a ktory ma chape na odlisnej urovni, ako ludia okolo mna. Ano, aj on je skorpion :)

p.d.

Mne sa pacia zeny, ktore v sebe maju nieco pocarovne. Myslim si, ze skorpionky mozu byt tiez pocarovne, ale asi pausalne to neplati. Ja som skorpion, tych, ktorych milujem, tak milujem skutocne a tych, ktorych nenavidim, tak nenavidim uplne.

Laara

tiez som skorpionka a v mnohych veciach charakteristiky znamenia som sa nasla..nazivat so mnou nie je zrovna med lizat..a je pravda, ze niekedy nerozumiem ani sama sebe..ved skorpion je vraj najkomplikovanejsie znamenie zvieratnika :D ked milujeme tak naplno, dokazeme sa obetovat, podrzat druheho, povedat pravdu do oci, aj ked je zla..na druhej strane, ak nas niekto sklame, vedome nam ublizi, tak taky clovek u nas skoncil..vieme byt pomstychtive a druhe sance vacsinou nedavame..vseobecne mame vysoke naroky na seba i na okolie..vraj sme tajomne, vasnive a velmi pritazlive zeny ;)

petulla

..tiez som skorpionka.. a mozem potvrdit to co sa pise sedi aj na mna - dokonale :)
..sme celkom komplikovane zeny, ale o to zaujimavejsie a ,,cennejsie,, ;)

lilyianka

ja mám veľa kamarátok škorpióniek, ale len jedna sa vymyká "normálu" resp. tým ostatným, je to úplne pohodová baba, milá, dobrá ..a tie ostatné sú strašne náladové a ofučané, v niečom zvláštne ... bývalá kolegyňa bola tiež toto znamenie a ráno asi keď sa zle vyspala nás ani len v práci nepozdravila a ani sa s nami celý deň nebavila .. a stávalo sa to dosť často, asi raz týždenne a takisto bola takáto aj moja bývalá spolužiačka zo základky

Slecna A.

Ja som skorpionka a to co sa bezne o nas zenach pise, na mna sedi :) A nemyslim si to len ja, rovnakeho nazoru su moji priatelia, moj drahy, moja rodina...
Ale bola by velka hlupost mysliet si, ze clovek bude len taky, ako mu predurcuje znamenie. Kazdy jeden z nas je original, bez ohladu na to, v akom znameni sa narodi :)

nathalia009

to si vážne myslíš,že všetko záleží od znamenia???všetko záleží iba od výchovy a nás osobne.Samy sme si strojcami štastiam,len musíš najst správneho partnera,a ak sa budete lubit,budeš vášnivá a neviem aká.:)

Manzelskorp

Mam taku za zenu uz vyse 20 rokov, takze som kompetentny ti odpovedat :) Skorpionka je nesmierne vasniva, intuitivna a uspesna. Ked miluje tak uplne naplno. Len taku nesmies sklamat, lebo oni vedia byt aj poriadne nebezpecne - doslova sa zahravas ako so zivym jedovatym skorpionom - bud ta bude ochranovat vlastnym telom alebo ta doslova zabije ak nieco pokasles ;)