Stále naňho myslím a neviem ísť ďalej

Príspevok v téme: Stále naňho myslím a neviem ísť ďalej
juno12

Zamilovala som sa asi pred 2 mesiacmi do jednoho chalana. Chvíľu to vyzeralo nádejne, ale nakoniec cukol, že nechce vzťah. Viete, ja chápem že to nemá budúcnosť a snažím sa ísť ďalej. Je to už mesiac. Nechcem naňho myslieť, ae robím to. Na ulici sa obzerám, či ho náhodou nestretnem. Vždy, keď je na facebooku, tajne dúfam že napíše. Nikdy s ním nič nebudem mať, viem to, ale nedokážem prste prestať. Veľmi by som chcela nájsť niekoho iného, ale mám pocit, že to nepôjde. Čo mám robiť?
(mám 18, on 26)

innerworld

bud rada,ze len mesiac a nie rok a pol,snad,ked sa budes stale niecim zamestnavat,tak ta to prejde,co ja o sebe povedat nemozem

Agnes999

Vyhybaj sa mu ako sa da. Vymaz si ho z fb, alebo ho tam aspon prestan sledovat. A chod vela von, do spolocnosti, bav sa. Prides na ine myslienky. Hlavne sa s nim nesmies stretavat lebo sa to bude natahovat este dlho. Zide z oci, zide z mysle.

kika27

čas zahoji vsetky rany....je to otrepane ale je to naozaj pravdive....najskor sa ti zda teraz ze nanho nikdy nezabudnes a neprenesies sa cez to ale nie je to tak... bud silna... ak ti pride prava laska, tak zabudnes nanho urcite.....medzi mnou a mojim priatelom to tak bolo tiez...nechcel ma, cuvol a potom sme 2roky boli len kamosi a mala som inych frajerov, no tiez som nevedela zabudnut...az neskor to prislo..teraz sme spolu uz dlhsie a viem, ze ak by som sa snim dala dokopy vtedy tak by to nefungovalo... mozno to skonci tak aj tebe :) ...hlavne nezufaj...casom sa ukaze ako to bude a hlavne vtedy ked otom nebudes ani len snivat :)

rxpw

ja som sa pred 5 rokmi zamilovala do jedneho, mala som popritom aj nejake vztahy, aj som do nich bola zamilovana, ale na tohto som proste nedokazala prestat mysliet a z casti mi aj preto stroskotali.. ale good luck