Psychicky na dne uz dva roky

Príspevok v téme: Psychicky na dne uz dva roky
lentilka2013

Mam 38 rokov a nikdy som nezazila to co teraz prezivam...Byvam v spolocnej domacnosti s rodicmi a vzdy sa nam celkom darilo. Mam dve deti . Od dna kedy sa narodilo prve dieta nastal problem hlavne financny. Uplynulo uz dva roky a stale to pretrvava. Raz som bola niekomu rucit a ten nesplacal a ani nesplaca. Na krku mam same exekucie a ine... . Myslim si ze mam ja a nasi porobene. Jeho manzelka pochadza z takej rodiny a aj z takej dediny kde porabaju tak si mylim, ze na mna uvalila kliadbu ked sa nedari im tak nech sa nedari aj nam. Prosim o radu

p.d.

Vsak kazdemu podla jeho gusta, nie?:) Ak chce najprv vyriesit porobenie, tak nech ho vyriesi, dal som jej kontakt, stoji to par eur a ma po probleme. Potom si poriesi dalsie veci.

Sejla

Tak Emily sa trafila, tu nejde o porobenie, ale o to, že si spravila chybu,keď si ručila nezodpovedným ľudom, ďalšiu chybu, že si priviedla na svet ďalšie dieťa, keď vieš, že si to nemôžeš dovoliť a teraz robíš ďalšiu chybu, lebo namiesto, aby si riešila vzniknutý problém, zaoberáš sa tým, že ti niekto porobil tým sa zbavuješ zodpovednosti a privodzuješ si stále viac problémov.

p.d.

Myslim, ze otcova sestra to spustila, potom som asi pod vplyvom toho zabrdol do okultizmu, tym padom som potreboval navstivit viac ludi, okrem toho sa to po prvych exorcizmoch aj dost skomplikovalo, vracal som cirka desat mesiacov kazdych pat minut, co si asi malokto vie predstavit.
Ja by som bol najradsej keby som nicomu neveril a mal by som s tym svaty pokoj. Ja si myslim, ze duchovny svet cloveku nijako nepomoze, len poskodi.

p.d.

Okrem toho si treba dat pozor aj na to, aby vas nejaky ten liecitel nevyzmykal zo vsetkych penazi, ktore mate:) To len taky postreh.

p.d.

To je na dlhu debatu. Do istej miery si vie clovek pomoct aj sam, ale je to podla mna dost limitovane, neviem preco. Podla mna sa clovek sam neodblokuje, ak je prekliaty. Ja to uz mam za sebou, neriesim existenciu alebo neexistenciu porobenia, idem za jednym clovekom raz rocne a je to vybavene.