mokré ruky

Príspevok v téme: mokré ruky
jaaaaa

Mám taký problém. Pri zvýšenom srtese alebo strachu sa mi strašne potia ruky a nohy. lekári vravia źe je to z toho źe keď som bola malá tak som spadla zo strechy a pržila som šok. Môže to byť z toho. poraďte mi ćo sa s tým da spraviť a ši existujú nejaké zaručené a overené liećebné postupy resp. lieky ktoré isto pomôžu.

majka678

Ahojte ja mam tiez problem s nadmernim potenim jedna kamaratka mi poradila ETIAXIL(cerveny) neda sa zohnat na slovensku ani na nete ja si ho kupujem v polsku a mne to na 80% pomohlo :)

jiji

Nechapem preco robite z toho taku vedu , ja to mam tiez a ani si to neuvedomujem, myslim ze su horsie veci na svete ako sledovat preco mam mokre ruky....

teac

ahoj.Skus zajst za psychiatrom.Ved je to psychycky problem ci nie?.Ked clovek prezije neaku traumu,potom to v nom ostane a stale na to bude v tych najhorsich situaciach mysliet a povie si ze sa zruti alebo neak inak psychycky zruti.Je to strach niekde vo vnutri vas vo vasom podvedomi.Psychiater by mohol pomoct.Vela stastia

Hela

Môj sym má s tým taktiež problémy, on má mokré dlane stále, aj keď nie je pod stresom. Istý čas si dlane natieral nejakou vodičkou, čo mu predpísal kožný lekár, ale nepomohlo. Už ako malé dieťa mával stále mokrý vankúšik pod hlavou.

anonym_877

aj ja mam taky isty problem. vzdy, ked pridem k lekarke, tak sa mi zacnu potit ruky a triast sa vo vnutri. myslim si, ze nemam strach. a uz vobec nie z lekarov alebo z injekcii ci niecoho podobneho. ale v zivote som uz presla nie celkom prijemnymi skutocnostami (bola som v ohrození zivota). tiez neviem co s tym. mam problemy so stitnou zlazou, tak mozno aj z toho. ty nemas jaaaaa?