Vestkyna

p.d.

Treba sa striktne drzat toho, co uci katolicka cirkev, ak nechcete dopadnut zle. Ak mate radi dobrodrzstvo, tak okultizmus vrelo odporucam, akurat, ze ked dopadnete, tak zistite, ze beriete antipsychotika a antidepresiva:)

ezechiell

Pred rokmi som bol u istej známej a renomovanej SK veštice.
Výsledok: Za cca 12 rokov sa neudialo absolútne nič z toho, čo mi predpovedala. Na chvíľu ma síce upokojila, no inak mi nepomohla. Ba naopak, ešte mi pribudla i kopa starostí, aby som náhodou niektoré jej dosť morbídne predpovede náhodou nejako nevsugeroval svojim najbližším a tieto sa nakoniec nezrealizovali práve takto cezo mňa.
Osud človeka rozhodne nie je pevne determinovaný, ale veľmi záleží aj od jeho konania, správania sa a od správneho pochopenia udalostí, ktoré sa okolo neho dejú. Je to vlastne jeho svet, v ktorom žije, a iba on sám môže tento svoj svet nejako zásadnejšie zmeniť.
Aj preto ani ten najlepší jasnovidec nemôže zodpovedne niečo predpovedať - môže iba naznačiť, ako by sa asi veci mohli s istou pravdepodobnosťou uberať, ak dotyčný bude bezo zmien pokračovať v dovteďajšom spôsobe života a myslenia a rozhodovať sa nezmeneným spôsobom...
Mne osobne v chápaní udalostí okolo mňa (strata práce, choroba, rozvod a i.) veľmi pomohli najmä knihy Lazareva (Diagnostika karmy) a stále dobre dostupné diela psychiatra Sineľnikova, i keď k posledne menovanému mám viacero výhrad. Tu som našiel i vysvetlenie príčin všetkých spomenutých problémov a poučenie pre budúcnosť.
A o väčšine z toho, čo sa týkalo nepríjemných otáznikov minulosti, som sa postupne dozvedel časom i bez veštice...

Na_La

kvetinka moja... poviem Ti jednu vec a tuzba po vesteni a vestkyni Ta hned prejde. Mne pred 3 dnami, t.j. presne v piatok podvece uplne pokaslala zivot. S partnerom sme boli spolu necele 2 roky... az kym mu ta jezibaba nenarozpravala, ze ho uz dva mesisce podvadzam, dokonca vraj s nejakym mlady sopliakom 20 rocnym..dokonca vraj aj farbu jeho auta videla :-)) Smejem sa na tom lebo je to blbost, nie je to vobec pravda, svojho partnera milujem najvac na svete ale bohuzial..asi ho uplne poblaznila recami. Vraj so mnou nebude stastny.
Keby som ho nepoznala tak si pomyslim, ze je to cvok, proste totalny blazon.. Nuz ale nieco sa muselo stat.

Takze tolko k tomu.. Znicila mi zivot, vztah, na ktorom mi velmi zalezalo a aj zalezi..aj napriek tomu, ze partner o mne nechce ani len pocut.

Zvaz si navstevu nejakej akoze vestice.. Neradim Ti to.. Kazdopadne drzim palce v zivote.

j11

Ja verim skor na schopnosti tu a teraz, majstri tzv. vnutornych stylov kung fu si myslim, ze su fakt dobri, ked vedia napr. diagnostikovat choroby. Alebo kyvne rukami a nepriatel leti tri metre dozadu. Verit neverit?

kvetinka1111

Chcela som to prave preto, lebo sa mi zrutil cely svet, rozvod, strata prace som si myslela, ze mi nieco povie, ale tak dobre ak su zle referencie, nebudem to skusat...

amanda23

MATE ma pravdu, okrem vestieb , ktore ti nepovedia nic konkretne a ked pojdes 10 vestkyniam, povedia ti kazda nieco ine, v podstate to, co sa hodi na milion dalsich ludi, koniec koncov, kazdy si je strojcom svojho stastia a ako si co zariadis v zivote, tak to budes mat, ved presta na zle veci nie si zvedava, aj tak by to nemusela byt pravda, aj tak by ta to len vnutorne zralo a dobrymi vecami sa rada nechas prekvapit, nie je tak? Dopraj si za ti e prachy radsej nieco pekne a na vestice zabudni...Hovorim z vlastnej skusenosti, mala som tazke obdobie a napadla ma blbost v podobe vestkyn, naozaj jedna z najvacsich blbosti v mojom zivote, stalo to nemalo penazi a nic som sa nedozvedela...

mate59

veštice a rozni jasnovidci majú z toho nepredstaviteľné prachy ľahko zarobené.Za tie peniaze si radšej spravte radosť a niečo si kúpte.

pr.

Dobre si napísala, že si tomu neverila. 600 r. pred Kristom prorok Izaias, ktorý prorokoval narodenie Ježiša. Presne do bodky jeho proroctvo vyšlo. To boli proroci ktorý z Božieho vniknutia prorokovali. Medzi ženami bola známa prorokina Anna. Neviem načo potřebuješ vestbu, keď nikto nikdy nevestil rozne udalosti, ktoré sa stanú.
Asi máš veľa penez.

alibi

mojej mame vestica nahovorila, ze som tehotna (za 20 eur) ... samozrejme, ze nie som zbytocne bola sklamana. tej vestici by som vykrutila krk.

zuzan-ka

blbosť!
bola som u jednej, zacvakala toľko kešov a nič mi nevychádza z toho. čo povedala o mojom okolí tak to áno, ale na mňa skoro nič.