Čo si obliecť pri obhajobe projektu?

Príspevok v téme: Čo si obliecť pri obhajobe projektu?
Stankuska

Dobrý deň .. moja otázka bude uplne ale uplne odveci :) ale nakoľko toto forum priam milujem, myslím si že budete ochotný prispieť nejakými úžasnými nápadmi :) Ospravedlnujem sa za príspevok ktorý sa netýka témy ale nevedela som do čoho ho zaradiť :) V apríli mám obhajoby z projektu, v rámci ktorého som si založila reštauráciu :) na oživenie môžme doniesť nejaké " pomôcky" .. a tak by ma zaujímalo, ako originálne by ste to vyriešili vy ? vyvárať jedlá z ponuky zrovna asi nebudem heh, neviem čím zaujať :))) ak máte niekto nejaké nápadiky, do čoho sa obliecť, čo doniest na ukážku napíšte budem vám straaaaaaaaaaaaaašne vďačná :)))

flegma

jaj taaak, fiktivna firma :D
no ak si zrucna, sprav nejake jednohubky, alebo chlebicky
pripadne upec nieco jednoduche, perniky s menom restauracie
a oblec sa ako top manazerka, do kostymu :)

winki

Skús nejaké náčrtky vonkajška a vnútra ako si to predstavuješ, prípadne ak si zručnejšia maketu?

Poprípade si zožeň pár kamošov a na kameru nakrúťe taký jeden deň v tej vaše imaginárnej reštaurácií.....zahrajte proste krátky film....kde natočíš to čo si písala v projekte.

Stankuska

Som 4táčka na obchodnej akadémii a za maturitný projekt mám tému reštaurácia ... viedol sa tam celý chod ako v reálnej firme :))) napríklad ten kdo má kozmetiku donesie nejaké rúže, maľovky, len neviem čo mám doniesť ja heh :))) aby to bolo zaujimavejšie :) bude tam len komisia zložená s pedagogického zboru :) a ešte sa chcem opytať kdo mi premenoval tému ?? ona sa volala uplne inak a vobec nesuvisi s oblečením ??? ja sa tu nevyznám, kdo tu čo tu robí ???????

flegma

a to je co za obhajoba? nejaka odborna komisia? alebo len ludia, co ti poskytli financie? chcelo by to blizsie popisat...