Tetánia a svrbenie tela - RNG

Príspevok v téme: Tetánia a svrbenie tela - RNG
Onhisscarpet

Dobrý deň!

Mám tetániu. Začala som trpieť stavmi úzkosti. Svrbí ma celé telo, no hlavne hlava. Na kožnom mi nič nenašli (nemám ani vyrážky) a ani na alergológií. Moja psychika tiež na tom nie je najlepšie. Môže mať tetánia súvis so svŕbením tela? A uvažujem o psychiatrovi. Mám ísť k nemu, alebo radšej ku psychológovi? Prosím o rady a budem veľmi rada, ak by sa vyjadril aj RNG. :)

Ďakujem.

Momi

Ahoj.ja som tieto muky mala vyse 2 rokov, mne vypadali aj vsetky vlasy.tiez sa liecenie zacalo velkym tetanickym zachvatom, z ktoreho ma preberali v spitaly.ja som neskor mala aj cervene bodky na kozi - to boli uz petechie,lebo som nemala okrem horcika ani vapnik a praskali mi cievky. okrem toho,ked nemas vapnik,tak mas na vsetko akoby alergicke reakcie,lebo mas zvyseny histamin. po zisteni tetanie sa to zlepsilo o nieco. potom mi vsak nasli aj velky zapal zaludka,tie petechie som mala v celom zaludku aj pri jeho vstupe atd. napriek hnusu z jeho pitia mi najviac pomohlo plnotucne mlieko.skus aj tvrdy obycajny syr. nie cottage,ani tvaroh ani presolenu fetu. olivovy olej je fajn. zrejme to vsetko kvoli vitaminu K. okrem toho ber magnezium, kym Ta svrbi, tak radsej v tabletkach, nie sumivy. skus ist na gastro, vydrz aj hadicu do zaludka ak treba. co ak mas to, co ja, stoji to za to vydrzat - ja som uz skutocne niekedy myslela, ze sa zblaznim, zabijem atd z toho svrbenia. presne ako pises - na hlave to bolo zle. tiez som mala aj psych. problemy a liecim to. ak este chces nejaku radu,nechaj mi tu mail.ahoj!

RNG

Tetania (nedostatok mineralov alebo CO2 v krvi, lepsie povedane v nervoch, pre co je vedenie nervovych signalov oslabene) moze suvisiet s uzkostou.
Ale nedostatok mineralov znamena zlu stravu alebo oslabene travenie a absorbciu, tj nedostatky roznych zivin pre telo nielen mineralov ale aj surovin na vyrobu neurotransmiterov, latiek na regeneraciu, imunitu, vyrobu energie a podobne.
A ked sa to nenapravi, vedie to k stovkam roznych zdravotnych problemov, ovela horsim, nez svrbenie koze.
Travenie je vec kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik, co ti chyba sa da lahko doplnit.A na to nepotrebujes ani psycholega, ani psychiatra.
Svrbene tela moze byt tiez ako nedostatok z travenia, odporucam ti natierat sa na noc kokosovym olejom na mokre telo po sprche.