Orgazmus len s napnutými rovnými nohami..

Príspevok v téme: Orgazmus len s napnutými rovnými nohami..
hanaM

Môj problém tkvie v tom, že neviem dosiahnuť orgazmus v inej polohe ako rovno na chrbáte s úplne napnutými a rovnými nohami. A to dosahujem len klitoriálny orgazmus, o vaginálnom ani nehovorím.

Pri sexe, v rôznych polohách orgazmus nedosiahnem - ani klitoriálny ani vaginálny, hoci sa dráždim aj rukou. Sex mám veľmi rada, je to príjemné, ale bez orgazmu to nie je ono. A dosiahnuť orgazmus ležiac VEDĽA partnera, ktorý mi stimuluje klitoris v MOJEJ polohe je pre mňa obmedzujúce, bez romantiky, mechanické.

Čítala som veľa článkov, pozerala mnohé videá, hľadala som si svoj bod G (o ktorom moje telo zrejme ani nepočulo), cvičím Kegelove cviky - NIČ... Dá sa mi vôbec pomôcť?

Pozn.: prosím Vás, nehovorte mi, že mám byť rada, že aspoň NEJAKO viem dosiahnuť orgazmus, pretože to AKO ho dosahujem mi absolútne otravuje život a degraduje môj sex s partnerom z lásky na prízemnú úroveň podobnú dosiahnutia orgazmu z porna.

Ďakujem krásne, pekný deň!

rogolo

Renata, moja manzelka dosahuje orgazmus tym, ze si na mna lahne, ona je na bruchu, ja na chrbte, ona si voli intenzitu a hlbku, ako sa na mne hybe. Pri tom mi pocvie, co mam robit. Bud chce hladkat zadocek, bud chytat a masirovat prsia, bud drazdit bradavky alebo ich lizat a ja jej to robim ako chce. potom na nu pride vaginalny orgazmus, cela sa napne, vystrie nohy a urobi sa na mne. Preco sa tym trapis, kazda ste ina, krasna svojim sposobom a ta rozmanitost je super. Neries, tomu tvojmu spravnemu to vadit nebude, naopak.

renata22

ja tiez musim mat napnute :( ale ja zase len ked som na bruchu, na chrbte mi to tiez nejde
este som sice sex nemala ale ako citam tak sa zacinam obavat no :(

trepo

Baby co riesite? Moja manzelka tak dosahuje orgazmus roky - lahne na chrbat, rozkroci nohy, ja do nej vojdem, parkrat hore-dolu, aby sa to "premastilo", potom ona spoji, vystrie a napne nohy a ja sa dam obkrocmo nad nu, pricom som stale v nej - cize ja mam nohy zvonku a potom uz len pozorujem, ako sa tvari a vzdycha a podla toho prisposobujem intenzitu rychlosti pohybu dnu a von (ked sa posuniem viac hore, tak jej tym sucham viac klitoris, ked nizsie, tak zase iba vaginu) a velakrat sa urobim rovno aj ja, ked vidim, ze ma orgazmus - to je uplne najlepsie, ked to zena takto v tejto polohe dosahuje, lebo aj tym spojenim jej noh je to trenie pre chlapa take uplne super. A vy sa na toto stazujete, pricom nic lepsie podla mojich predchadzajucich skusenosti neexistuje :)

Sito

a skusila si to na chrbte rovno nohy ale od seba na siroko a hore.Skus ak dosiahnes mas vihrane uz len stoho dovodu ze tak sa sexovat uz da

lula1990

tak to zizam!! myslela som si, ze s tymto mozem mat problem len ja. hana, presne toto je aj moj problem a uz ma to fakt nebavi, asi vyhladam sexuologa. ked nie som jedina na svete, tak mozno na to nieco funguje :D

jay

Ja to robím tak, ze najprv nasadnem na partnerov penis a potom z toho prejdem do lahu, tvare mame oproti sebe,spojim nohy, napnem ich a lezim celym telom na nom. A vtedy mi to ide, a inaksi ako klitorialny orgazmus som tiez v zivote nemala.

lea128

Hana, neviem ti presne poradit v tvojom probleme, ale ja mam problem s tym, ze som v zivote nedosiahla klitorialny orgazmus, ani si ho neviem vlastne predstavit:D Lebo drazdenie klitorisu ma fakt super vzrusi, no nikdy to nemozem nazvat orazmus...Ja dosianem orgazmus vzdy len vaginalny a jeden z najlepsich oragzmov, ktory som kedy dosiahla bolo v polohe "na psika". Ale takisto nedosiahnem oragzmus uplne v kazdej polohe. No to, ze musis mat pri tom uplne napnute nohy, je tiez zvlastne...lebo pri orgazme by malo byt telo praveze uvolnene, nie sa este sustredit na napnute nohy a podobne veci. Ja by som na tvojom mieste skusila v sexe nieco nove, nove polohy, nove sposoby...a mozno by som sa poradila aj s online sexuologom niekde tu na nete:) Ale aj tak si nemyslim, ze by si to musela brat az tak negativne a citit sa pritom nejak strasne prizemne. Ved to neznamena, ze vas cely sex prebieha v jednej polohe a ze to je cele mechanicke, nie?...otazka celeho sexu a orgazmu sa skryva hlavne v nasej v psychike:)