Ist k obvodnemu alebo hned k specialistovi?

Príspevok v téme: Ist k obvodnemu alebo hned k specialistovi?
malvecek

Zdravim, chcem sa spytat ci mi treba k ortopedovi odporucenie od mojho doktora, ked som k ortopedovi chodil davnejsie ako dieta ale prestal som nakolko sa mi podarilo odtranit problemy s chrbticou, ale uz rok si pozorujem na sebe to ze lave rebra mam viac vysunute a predpokladam ze sa mi skolioza vratila a zanedbal som ju, teda ci mozem ist rovno k ortopedovi, kedze viem o co sa jedna a to o zanedbanu skoliozu alebo musim ist k svojmu doktorovi a ten ma odporuci a ako dlho sa pri nom nacakam tak stale ochoriem medzi tymi ludmi. nasralo ma ze prave teraz sa vratili tie vymenne listky, ako by ste to riesili vy ked viete o co ide?

nirv

Zavolaj tam, ale asi ťa pošle najprv k obvodnemu. Potom by som zavolala obvodnému nech ti vystavi lístok a len sú pre neho prides nech nemusíš čakať.

ambrozia

No ja by som sa radšej najprv telefonicky informovala,nešla by som len tak na ortopédiu. Je to už dlhšia doba, čo si tam nebol.

Carie

Radsej si tam zavolaj a spytaj sa aby si tam potom necakal pol dna zbytocne, boh sa v tom vyzna ako je to teraz zase

malvecek

no prave to ma zaujima, pretoze naposledy som bol u ortopedia ked som mal 12 a teraz mam 20, tak ma zaujima, ci sa to da uplatit v tomto pripade

hulenica1

myslim ze v tej poondiatej zbierke sa to pise aj:

Takisto ak ste už raz boli u špecialistu, druhá návšteva v tej istej veci je bez výmenného lístku.

takze ak si mal trebars 10 rokov a liecil si sa na skoliozu a prestal si tam chodit ale skolioza sa ti vratila tak myslim ze mozes ist bez toho listka a ak mas aj viditelne tie rebra tak je to jasne ze to je skolioza, kasli na listok