Lupiny

Príspevok v téme: Lupiny
kyu

Dobrý deň,

Mám jeden problém. Na hlave sa mi tvorí velmi často velké množstvo lupín, to isté aj na obočí. Svrbí to, snažím sa to neškrábať ale niekedy sa to nedá no keď si to oškrabem ostane tam červené. Plus pred približne tyždnom sa mi vyhodili po rukách a krku také malé červene bodky so suchou kožou. Dokopy ich je asi 6. Skušal som pred 2 dňami propolis v 60% alkohole ale to skor viac vysušilo sa mi zdá. Neviem čo to môže byť a k doktorke nepojdem z osobných dôvodov. Čo s tým?

Ďakujem.

kyu

no dufam že to neni ono. lebo na nete obrázky, to vyzeralo všeliako. a zas tak odporne to nevyzerá. skusim si asi pozreť nejaku alternatívnu medicínu na takéto problemy vyskušam a uvidím.

kyu

myslím že to psoriaza nieje lebo rovnaké bodky som už v minulosti mal a podarilo sa mi ich odstrániť. len neviem ako :D ale už som to nemal no teraz sa to nejako vrátilo. tak sa pýtam čo by na také niečo šlo použiť. Každopádne ďakujem za odpoveď.

TinaM

no...netvrdim, ze je to 100% ale mne to znie ako psoriaza. Skus si pozriet nejake obrazky na nete, nieco o tom precitat a uvidis, ci to sedi.

Psorka je geneticka, takze lekari velmi nepomozu. Vacsinou predpisuju kortikoidne maste a emulzie, ale ja som to prestala brat. Aj tu na fore su temy o psoriaze. Ale verim, ze sa mylim a bude to nieco, coho sa da uspesne navzdy zbavit.