Ako schudnut 10 kil do 2 mesiacov?

Lisa9631

Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Zelená kava viac ako mesiac…schudla som viac ako 11kg

WEWERKA565

beh, hot yoga alebo niečo také živočíšnejšie :) a k tomu skús ketonovu dietu nejde celkom o dietu ale skor o zmenu stravovania ;)

skaja

Ahojte, najlepší spôsob chudnutia je jednoznačne pohyb = šport. Je tomu presne rok a pol čo som sa postavila pred zrkadlo a povedala si: SPAMäTAJ SA!!! začala som tvrdo makať vo fitku, samozrejme upravila jedálniček, vylúčila sladké vody, sladkosti, nezdravé jedlá.Neskôr som si kúpila horský bike, ktorý sa stal mojou vášňou. Rok a pol driny a z mojej váhy 72 kg pri 160 cm výške som sa dostala na 55 kg. Myslím, že celkom úspech. Ľudia na ulici ma nespoznávajú :) ale som šťastná a cítim sa fit. Teraz si to udržiavam. Bikujem a behávam takže moje občasné jedálne prehrešky ignorujem :)

Siss

Ahoj, mám 13 rokov. Moja výška je 172 a mám váhu 60,5 kilogramu. Velmi som pribrala cez prazdniny a tak to chcem teraz zhodit. Preto by som bola velmi rada, keby ste mi mohli poradit co a ako. ďakujem

siiiska

cvrk

Ja som mala dietu podla krvnej skupiny, presne napisane čo mam každy den jesť, Na raňajky, obed a večera. Bola to drina no oplatilo sa.

Greenie

Ja som tiež mala problemi ist na zachod, tak som si pomahala s kvapkami a to ma trochu prehnalo. Brala som ich každy 3 deň no len 8kvapky, na krabičke piše že sa ma brať viac, no stačili mi aj tie 8 kvapky. Ak som prestala dietovat tak sa mi to samo upravilo, netreba mi teraz kvapky.

greenie

aj ja by som chcela velmi schudnut, mam 25 rokov a od 15tich mam striktne rovnaku vahu - 66kg. rucicka sa vobec nechce pohnut dolu, ak nahodou dietujem tak nejdem aj tyzden na zachod..moje telo vsetko zosrotuje... a ked jem kazde dve hodiny tak som ako balon... sportujem 2x do tyzdna, aj ked mozno trochu schudnem, staci sa mi len raz trosku viac najest a hned to mam vsetko naspat. ja uz fakt neviem co mam robit! poradte!

lenka303

ahoj,skus trojhodinovu dietu...zaklad je v tom,ze vzdy zjes nieco kazde 2-3 hodiny..po case uvidis velke vysledky a kila sa naspat nevratia

siiiska

Ahojte ja som mala 75kg a teraz mam 67kg. Schudla som za 2 mesiace 8kg. Mala som dietu podľa krvnej skupiny. Bola som pod dozorom, tak som sa viac snazila a oplatilo sa. Teraz sa citim fajn.