Ledinková voda

0vecka

ok cize sa jedna o obycajnu vodu ktora bola zmrazena a potom roztopena...

hmm a nemylite si ze vsetka voda ktoru tu mame bola niekedy zmrazena??? teda si tu cast s mrazenim mozete odpustit...

0vecka

myslim ze nema zmysel to nejako riesit ak je niekto supnuty natolko ze tomu uveri tie energizujuce naramky asi este nestacili ci ine hovadiny tak si to kupy aj kebyze mu cele vedecka komunita pisala doporucene listy...

Inak ma ta voda nejaku ucinnu latku alebo je to homeopatia?

fanyz

Já mám s ledinkovou vodou velmi dobré zkušenosti. Vodu spinuji (něco jako posvědcení) a pak mrazím. Po rozmrznutí jsou ledinky (vločky) viditelné. Můžete si to snadno ověřit. Skutečně roztávají až při vyšší teplotě a při pokojové jsou stabilní. Voda mě energizuje už při pití.

Lunam

Ten isty clanok o ledinkovej vode som nasla 4x. V lete osviezi studena odstata voda, ale inac je to blbost.
Tiez som pocula o ladovych kockach, ked je zapalene hrdlo, treba jest ladove kocky, aby ochladili bakterie a tie sa viacej nerozmnozovali.

V Ajurvede sa napriklad pije tepla kardamonova voda, hlavne hned rano ako clovek vstane. Vraj pomaha ocisti creva.

Klarika00

neverím, že ba takáto voda bola na niečo dobrá, ale ak chceš fakt piť zdravú vodu, ktorá ti zaručene pomôže tak vyskúšaj -odkaz odstránený-

Lena252

..väčšiu hlúpost nepočula, tak neviem, prečo komentuje :-) Ja osobnú skúsenosť nemám (pohodlnosť), ale už som niečo o tom čítala. Ten názov ledinkova voda je po česky,skús hľadať ľadovcová voda, aj tu na stránke to už bolo spomínané.