Darček priateľovi

Príspevok v téme: Darček priateľovi
Msaska

ahojte, potrebujem trošku "nakopnúť"-- priateľ bude mať čoskoro narodeniny..a mne už došli po tých rokoch nápady. je to skôr taký praktický typ, veci ktoré využije. samozrejme, že mu páčili aj drobnosti, z lásky.. ktoré dával aj on mne niekedy.
ale teraz neviem čo :D má auto, má rad techniku - pc, mobily, ..
len všetko v tejto oblasti si zaobstará sám..
a chcem aby to bolo nieco aj co ho potesi, aj keď napríklad večera pusinka..a tak by bolo tiež dobré..ale možno niečo aj "hmotnejšie"
vďaka :)

Slecna A.

tak ja by som sex nikdy nedavala ako "darcek" :) Chapem, ze je medzi tym rozdiel ako pise Klasik, ale to by potom mal ten moj narodky kazdy druhy den :D Alebo dobre, minimalne raz tyzdenne. Nie vzdy sa do postele vyfintim, ale fintim sa. Striedame obcas miesta, takze ako vyslovene darcek by to uz nebolo nijak darcekoidne :D
Ten moj je tiez skor typ, co rad darceky pouziva. Cely rok po pozorne pocuvam, aby som vedela, co si praje. Raz chcel nieco na bike, raz cosi na jeho tury, naposledy som mu objednala chranice na usi pri strielani...Kadeco, pre bezneho cloveka asi velmi nezaujimave a nezazivne, ale ked vidim ako sa tomu on neskutocne tesi, tak som rada ze som nekupila daku blbost, co nevyuzije

Agnes999

no presne, len ten, kto je velmi materialisticky zalozeny musi mat darcek, ktory je hmotny, prip. ktory musi nieco stat :-)

klasik12321

doubledog - je rozdiel sex a sex.
Ako potreba bezne v spalni sa ti to po case nechcem povedat priamo, ze zunuje, ale tak akosi to zovsednie - ostane to vzrusujuce, ale uz nie v takej intenzite - ak si spomenies na prvy, resp. jeden z prvych sexov, ze aka to bola supa a ked to porovnas po niekolkych rokoch... - tak ak chces znovu nejaku supu, tak takato zmena prostredia velmi zaberie, to mi ver a ako darcek je to super, lebo za dobre oddychove inspirativne prostredie sa cvaka (vacsinou) a tak naco vyhadzovat za hmotne statky, ked zazitok ostane na cely zivot.

doubledog

priznam sa, ze nechapem tuto zensku tendenciu davat muzovi ako darcek sex.

to akoze sex je nieco, co date muzovi vynimocne, raz za cas, aby si to vazil?

z mojho pohladu je to dost dehonestujuce pre obe strany.

ale tak ,kazdy to ma inak, ja by som chcel ako darcek urcite nieco ine :)

klasik12321

Msaska - ak na to mate tak odporucam Kempinski - vyjde to na cca. 200 eur, ale zase vsak narodky su iba raz za rok :) a sluzby maju fakt spickove.

Agnes999

ja nemyslim, ze on sa bude branit :-) uz si mu pokupila vselico, ja myslim ze takemuto darceku sa isto potesi a nikdy nan nezabudne

Msaska

klasik12321 - tak toto by nevymenil asi nijaky chlap :):):) ocenujem tvoju manzelku

asi nieco taketo teda zazitkove mu dam :)
dakujem

klasik12321

Mne to robi manzelka tak, ze objedna nejaky hotel na vikend a ideme - prichod-sex-wellness-sex-vecera-sex-spanok-sex-ranajky-sex-sauna+bazen-sex a odchod domov a vecer doma zase sex :)
Toto je vzdy to najkrajsie, nevymenil by som to ani za Ferrarri :)

Msaska

hodinky ma nove :D
vsetko co potrebuje si najde na nete..ale ak by som nasla velmi velmi zaujimavu knihu mozno by aj tu .. ale to si niesom ista nie je na knihy
welnes uz dako nestiham zariadovat... a financie az take nie su