Čo robiť po rozchode

Príspevok v téme: Čo robiť po rozchode
rišo

viem že sa da zabudnuť časom..len čas vylieči všetko :// ja som sa pred tromi dnami rozišiel s priatelkou...no nie ja s nou ale skor ona so mnou :( a ja som uplne na dne..viem že to prejde ale ja som strašne citlivy človek a bojim sa že to u mna bude trvať roky :( ved z prveho vztahu čo som mal mesiac som sa spametaval 9 mesiacov :( a teraz po pol roku, viem nieje to vela ale chapete :// sa bojim že roky takto budem :( ja viem že to prejde ale čo mam robiť aby som nemyslel na to tolko stale? :/ alebo čo by pomohlo to urychliť? :/ som uplne na dne nič sa mi nechce nikoho teraz nemam rad nechcem sa s nikym stretavať...čo teraz robiť? :(

p.d.

Ja si myslim, ze by si teraz mal castejsie chodievat na diskoteky. Tam mas kamosov, alkohol, dievcata. No, po com by si este tak tuzil?:)

p.d.

Hlavne sa to snaz vnutorne spracovat na racionalnej urovni, emocie opadnu, ale je to zavisle aj od casu, tym spracovanim to urychlis.

hrac

cas to vylieci :-) ja som tyzden nejedol, pak tyzden myslel na nu, pak tyzden pil... a po tych troch tyzdnoch som si uvedomil ze to aj tak nema vyznam :-) kamosi taktiez seru na mna, iba jeden co som ho teraz stretol po asi 4 rokoch, konecne niekto co ma vola von a nielen ja kohosi... zacal som si uzivat volnost a zrazu sa naskytla prilezitost zoznamenia :-) takto zijem uz viac ako dva mesiace od rozchodu :-) ale ten vztah bol dlhsi ako si mal ty, hovorim o >4roky vztahu

nirv

Takže so synom vôbec nebyvate v kontakte? Ale máš na to nárok, nie? Nemáš zákaz styku. Syn potrebuje otca, aj ked sa tvári že nie. Ak beries lieky a si stabilizovaný, nie je dôvod vám brániť sa stretávať.

nirv

Vies Risko možno ozaj nemajú čas, kým si mal priateľku tak si ich možno tiež trochu zanedbaval alebo ti to nepripadalo že nemajú čas. Ale nenechaj sa odradiť, zavolaj nejakého von a choďte športovat alebo len tak pokecat, na pivo, na disku.

p.d.

Cize neide len o jednu sv.nu, ale rovno o stado, ktore je okolo teba. No, ja ti poviem taku vec, ze aj moji kamosi su povacsine take pokrivene charaktery. Ked daco od nich potrebujem, tak mi jeden povie, ze ho bolia klby a druhy, ze ho boli chrbtica. Ja nevravim, ze nie, ale na to, ze su chlapi, tak sebazaprenie nepoznaju.

p.d.

Syn mi povedal, ze by so mnou neisiel a ja ho nutit nemienim.
Ja som tiez citlivy a pomohlo mi to akurat tak, ze som sa pred tromi rokmi psychicky zrutil. No fakt super.

rišo

som tanečnik sa venujem tancu ale vobec teraz nemam chuť tancovať :// do fitka nie nemam tolko penazi na rozhadzovanie a ani čas, popritom mam ešte ťažku školu :/ a psa nie :/ ... ked ešte aj kamoši sa teraz na mna vysrali nemaju zrazu nikto čas na mna..ja vždy som mal na nich a teraz nikto ani slovko nepovie ani sa neozve nic