Brať ho vážne?

Príspevok v téme: Brať ho vážne?
Aria26

Ahojte :) som štvrtáčka na strednej. Mám jedného spolužiaka ktorý má frajerku už približne dva roky. No v poslednom čase mi začal hovoriť/písať veci, ktoré by podľa mňa taký obyčajný spolužiak nenapísal. On je taký že si robí srandu ale niekedy mám pocit že to myslí vážne. Hovorí mi, že som konečne slobodná že má šancu u mňa, že som úplne super, že by bol radšej so mnou ako s tou jeho frajerkou, čo by dal za dievča ako som ja a pod. Lenže všetky tieto veci mi buď píše alebo hovorí keď je opitý. Vždy sme mali medzi sebou taký kamarátsky vzťah. A ako som už povedala, ja priateľa po dlhšom čase nemám a nebudem sa tajiť tým, že ma tento môj spolužiak priťahuje... No a ďalší problém je v tom, že v poslednom čase niečo podobné rozpráva aj jednej ďalšej spolužiačke. Neviem či veci rovnakého charakteru ako mne ale všimla som si že je s ňou oveľa väčší kamarát ako doteraz.
Ja neviem čo mám robiť. Poznám aj jeho frajerku a viem že majú medzi sebou zvláštny vzťah. Ona mu nemá problém povedať pred ostatnými že je debil. Milión krát sa mi na ňu sťažoval že sa pohádali za úplné sprostosti. On je strašne pod papučou a podľa mňa si to kompenzuje týmto :D. Neviem či som jediné dievča ktorému toto robí. Ale bojím sa že si začnem niečo namýšľať. Ja by som nikdy nikomu nechcela pokaziť vzťah niečím takýmto. Len mám pocit že oni dvaja si to takto kazia sami..

lilyianka

Hovorí mi, že som konečne slobodná že má šancu u mňa, že som úplne super, že by bol radšej so mnou ako s tou jeho frajerkou, čo by dal za dievča ako som ja a pod
myslim, že táto veta vystihuje všetko .. teraz to píše tebe .. ak by ťa dostal, tiež by si mu možno časom išla na nervy a vypisoval by to inej .. treba sa zamyslieť aj nad takýmito skutočnosťami ... a vedieť čitať medzi riadkami

Agnes999

Spytaj sa tej druhej baby, s ktorou sa tak velmi kamarati ze co hovori jej. Ale podla mna to bude to iste co tebe. Keby bol ferovy, tak sa so svojou priatelkou najskor rozide a potom zbali nejaku inu. A nie ze ma priatelku a vzdat sa jej nechce a opaluje kdekoho. Zrejme si chce len vrznut a ktora da, tam pojde.

winki

A ty by si brala chalana čo toto robí? To čo a ako je medzi nimi vedia len a len oni a nik iný. Chalanko si zvyšuje sebavedomie, keď je ožratý a tá jeho ho ignoruje, tak vypisuje iným. Daj si pozor aby si sa neskôr o sebe nedopočula rôzne veci.

Dadula56

Zhrnutie: chalan nekontrolujuci svoje spravanie pod vplyvom alkoholu, zbabelec (pretoze ak ma tak hnusnu frajerku, tak by sa s nou mal na rovinu rozist, nie?) a potencialny nevernik, co to momentalne hra minimane na 3 strany.
Radsej si prestan nieco namyslat a hladaj niekoho normlaneho.