Dlhodobo zvysena teplota bez priciny

Príspevok v téme: Dlhodobo zvysena teplota bez priciny
karamelka91

Ahojte, chcem sa opytat, ci niekto nema podobnu skusenost, alebo ci vas nenapada co to moze byt. V novembri som mala zapal priedusnice, po vybrati antibiotik som bola v poriadku az na jednu vec - zvysena teplota. Choroba sa mi vratila asi po dvoch tyzdnoch, dostala som dalsie antibiotika. Uz su to vyse 4 mesiace a neustale mam zvysenu teplotu. Poobede/na vecer ma chyti zimnica a zacne ma boliet hlava, citim sa slaba, vtedy si zmeriam, pohybuje sa to od 37 do 37,5. Obvodna mi opakovane robila vyter z nosa, z hrdla, krvy obraz, CRP, cierny kasel, chlamydie, RTG dutin, teraz som bola u imunologicky, a aj imunitu mam v poriadku, no teploty stale pretrvavaju. Nemam ziaden zapal, ziadnu bakteriu, ziaden virus, imunitu mam v poriadku. Mam pocit, ze to zacina pomaly ustupovat, nemavam uz uplne kazdy den, ale tak 4-5 krat do tyzdna, ale aj tak je to unavne a neviem uz ani k akemu lekarovi ist, na ake testy sa pytat. poradte

RNG

Virus EBV co sposobuje nononukleozu ma prakticky kazdy z nas uz v tele cely zivot. Ale pri zvysenej viralnej imunite je tento a rozne ine v nasom tee permanentne usadene zatlacane, tj sa nemozu nijak prejavit a skodit.
Preto dnes kazdemu zdoraznujem si zvysovat viralnu imunitu.
EBV poskodzuje pecen, ktoru si treba regenerovat protokolom dr Berksona, pozri vygoogluj si to pod mojim nickom v teme pecen
Odporucam minimum 3 tyzdne mozno aj 2 x tak dlho pouzivat tento protokol, kym sa pecen dostatocne neodmori a neregeneruje

RNG

Na mnohe infekcie nie su zialbohu atb odpoved, niektore infekcie sa dokonca antibiotikami podporia. Pozri pod mojim nickom, a slovom infekcie cez google.sk na viac okolo toho.
Tiez ustne brane atb sa nedostanu napr ucinne do prinosnych dutin, kde sa casto rozne kvapockove infekcie zo vzduchu zdrzuju aj d;lhe mesiace.
Mandle hrdlo, priedusky , pluca a dokonca aj stredne ucho su odtial znova a znova nakazovane.
Mandle samotne nie su primarny zdroj nakaz, preto ich vybratie k nicomu nesluzi

fialka39

Dobrý deň, môjmu 12-ročnému synovi začali od 2/2013 zdravotné problémy: teploty, opakovane streptokok beta haemolyticus, 5xantiobiotika, v apríli 2013 odobrané krčné mandle; v máji 2013 hospitalizovaný pre teploty až do 38,5 - zistená prechodená mononukleóza. Po dobraní Isuprinosine (bral ich cca 10 dní)od tohto obdobia má ale stále zvýšené teploty,do 37,5 ale niekedy aj 37,9 C. Opakované vyšetrenia krvi, onkomarkery, početné vyšetrenia na infekčnej klinike - boli OK. Môže mať prechodená mononukleóza takéto dlhodobé následky vo forme zvýšených teplôt. Inak sa cíti dobre, chutí mu jesť, priberá. Ďakujeeem za odpoveď.

RNG

Je plno nakaz, na ktroe nemaju lekari poriadne testy a dokonca sa o nich ani poriadne neucia v skolach. menujem mykoplazmy,rozne kvasne a plesnove infekcie, L-formy,biofilmy, a rozne virusy, co nosime v tele dnes vsetci.
Telo zvysuje svoju teplotu len ked je niecim napadnute a to treba adresovat roznymi antimikrobialnymi prostriedkami, ktore su ucinne na dane nakazy.
Dnes odporucam preventivne kazdemu si zvysovat viralnu imunitu, co povazujem v dnesnych tichych viralnych epidemiach za ucinnu obranu.
No a obiehajuce tazko diagnozovatelne infekcie, ako rozne boreliozy, chlamidie pneumoniae a ine su ovela rozsirenejsie, nez si lekari priznavaju a maju na to nielenze slabe testy ale aj slabe lieky, ktore vyliecia len malu cast pacientov.
Tieto infekcie aj znizuju celkovu imunitu, takze clovek moze nachytat rozne sekundarne infekcie, proti ktorym sa zdrave telo vie bez prblemov ubranit.
Znova opakujem je dobre si doplnit selen zinok jod vitaminy C E D-3, mikrovlakniny a probiotika, to ma celkove na obranyschopnost tela a rozne procesy v tele blahodarny ucinok.

luciano

Nechcem ťa trašiť, ale robili ti testy aj na onkomarkery? Zvýšenými teplotami zdanlivo bez príčiny sa manifestuje začiatočné štádium rakoviny.