Nerozumiem mu, trpím

Príspevok v téme: Nerozumiem mu, trpím
madama

ahojte. dlho som rozmýšľala či tu napísať, ale tak poraďte mi aj vy. najlepšie kebyže sa mi k tomu vyjadria muži, alebo ženy čo zažili niečo podobné.
mám svojho prvého priateľa mám 25 on je o 5 rokov starší. nikdy som s nikým nechodila, lebo som nikdy nikoho nestretla kto by za to stál. a teraz prišiel on. sme spolu 2 a pol mesiaca. ale je to ťažké. každé dva týždne v podstate riešime to isté-jeho neistotu vo vzťahu. už sme to mali dvakrát, takéto rozhovory kedy som si myslela, že už končíme, ale vždy sme sa udobrili a on ako by sa na novo zaľúbil. je sním ťažšia komunikácia, lebo každý máme iné záujmy. keď som s ním akoby som nebola sama sebou, ale keď nie som s ním strašne mi chýba. proste ja sa ho nechcem vzdať, je úplne iný ako ostatní muži.
čiže je tu otázka: ako ho mám "donútiť" aby nepochyboval? ach... ďakujem

Luciinka

V prvom rade je váš vzťah ešte v zárodku. Je strašne skoro podľa mňa na to, aby sa viacej prehlbovala vzájomná dôvera a hovorilo sa o budúcnosti. Po dvoch mesiacoch vzťahu snívajú o spoločnej budúcnosti 13čorné deti a nie dospelý ľudia. Sále si nepovedala že prečo pochybuje pretože má určite na to nejaký dôvod a nie je to len tak :)

Jerefs

madama, je tazke radit cez forum, ale z toho co si napisala v prvom prispevku, by som povedal, ze vztah je odsudeny na koniec. Ked to budes predlzovat, iba sa natrpis.
Hlavne tam citim jeden hlavny dovod... stracas samu seba uz po 2 mesiacov vo vztahu. A to je zaciatok konca.
Je mi to luto povedat ti to, ale na tvojom mieste by som ostal este nejaky cas sam a hladat svoju sebahodnotu, svoje skutocne ja, tak, aby si vo vztahu nebola unasana.

Dadula56

To, ze niekto po 2,5 mesiaci riesi "vztah" (po dvoch mesiacoch sa tazko da hovorit o nejakom hlbsom vztahu) az natolko ako on je alarmujuce. Bud je v tom ina zena a prichadzaju nanho momenty ferovosti, pripadne tam ani ina nie je, ale on uz citi, ze ty ta prava nebudes. On si zrejme rad komplikuje zivot, takze sa priprav, ze s nim bude ten zivot komplikovany. A ste spolu iba 2,5 mesiaca, co bude za rok, za 5, za 10?Ak teda spolu zostanete? A cela praca na vztahu je od zaciatku na tebe, lebo ty vzdy musis utesit jeho, uistit ho, zamiest jeho pochybnosti, jednoducho ako pises, musis ho "donutit, aby nepochyboval" znova a znova. Mna osobne by to nebavilo...a bolo by dobre zistit ako by on reagoval na pripadne tvoje pochybnosti. Mozno by si bola prekvapena, ze by ti dal za pravdu a zbohom.

soffa

neistota vo vztahu znamena len jedno!!ma dalsiu a nevie si vybrat!!tak to natahuje.,keby si mala viac vztahou tak pochopis jeho zmyslanie,muz by mal dobyvat nie zena!

alibi

plne suhlasim s Agnes. typicka zena, pekne s tebou cvici a ty ho straaaaaaaaaasne milujes a nemozes bez neho zit. egoisticky jedinec, ktory sa s tebou rad zahrava. poradila by som ti, ze sa mas na to vykaslat, ale vsetci vieme ako to chodi. budes s nim 5 rokov trpiet a potom ta necha lebo si najde novu a mladsiu. je mi luto, ale tak to bude. vzdy to tak je. (alebo podobne, ale stastny koniec urcite nie)

Agnes999

To mas pravdu, fakt je uplne iny ako ostatni muzi. Roky si si s nikym nezacala lebo obycajny chlap pre teba nebol dost dobry a nikto za nic nestal, az si konecne nasla toho svojho prekomplikovaneho jedinca, co nevie co chce, no tak vela zdaru vo vztahu.

repka

mne raz chlap na zaciatku - vo faze zoznamovania sa povedal, ze len nech sa do neho nezalubim.. myslela som si ako to mam chapat, ale vtedy mi to bolo jedno, neriesila som vobec a uzivala som si nase stretnutia, lebo nam bolo dobre a rozumeli sme si... sme spolu dodnes, vyse roka a pol, byvame spolu a uz davno zobral spat co povedal a smejeme sa na tom... myslim si, ze keby som to vtedy riesila tak mozno by som dnes nemala tak super vztah..