Otehotnenie pri liečbe hypertenzie

Príspevok v téme: Otehotnenie pri liečbe hypertenzie
Slavušik

Dobrý deň,
niekoľko rokov sa liečim na hypertenziu, mám jedno dieťa a veľmi túžim po ďalšom. 3 roky užívam kombináciu _ Micardis, Moxonidín, Lokren.
Tlak je teraz v poriadku bez výstupov
Pri plánovaní rodičovstva mám najskôr vysadiť lieky? Sú alternatívne lieky k tejto kombinácii, ktoré by som mohla užívať v tehotenstve?
Ďakujem Slávka

RNG

Nuz vysoky tlak sa da adresovat aj inec, nez chemickymi liekmi
Be4zpecne riedenie krvi nattokinazou znizuje tla, rozsirovanie ciev(vasodilatacia, ACE mechanizmus) ovocim hlohu/hawthorne tak isto znizuje tlak, cistenie ciev lecitinom ich spriechodni a to tak isto znizuje tlak, znizenie prijmu sodika a zvysenie prijmu draslika tiez mnohym pomaha, ale najviac pomoze odstranenie stresu, pozri cez Google.sj pod rng stres ako na to roznymi prirodnymi prostriedkami a mechanickymi metodami.
Zialbohu, drviva vacsina lekarov este stale nevie o alternativach a keby aj vedeli, neodvazia sa ich odporucat alebo predpisat, taky je tlak proti nim zo strany medickeho priemyslu. Takze navsteva lekara ma obvykle vysledok len presdpisanie chemickych liekov, ktore maju zialbohu vsetky skodlive postranne ucinky na zdravie, tj nie je to najlepsie riesenie.

ambrozia

Najlepšie bude, ak sa poradíš so svojím lekárom. Tady by som sa neradila s takýmto závažným problémom.