Pozor na Agentúru Gate

Príspevok v téme: Pozor na Agentúru Gate
Marthananana

Ahojte, chcem Vás varovať pred touto pracovnou agentúrou. Stále hľadajú nové hostesky, teda vlastne promotérky na podporu predaja. Sľubujú plat 3,90/ hod a na ich čele je asi O. Novotný. Tieto detaily píšem pre to, aby bolo jasné, o koho ide.
Prostredníctvom tohto fóra Vás chcem všetky varovať, aby ste pre nich nešli robiť. Ja som pre nich robila na 2 projektoch. S prvým som nemala problém, síce dosť dlho som na výplatu čakala ale dočkala som sa jej a nič z nej nechýbalo. Po dlhom čase mi zavolal pracovník z agentúry, či nechcem pre nich zas robiť. Súhlasila som. Pár dní pred začatí brigády sa mi mal ozvať a poslať mi maily kde mali byť info o produktoch, zmluvy atď. Nič mi neprišlo, tak som mu zavolala a on si ani nepamätal, že mi niekedy volal. Tak som mu pripomenula, že mám sľúbenú robotu - on na to, že to mi vravel len \\\"informatívne\\\" a že to vôbec nebolo záväzné. Nakoniec mi aj tak o pár dní zavolal, že či by som predsa len mohla \\\"zajtra a pozajtra\\\" nastúpiť do práce, lebo im nejaká baba ochorela či čo. Bolo to v inom meste, sľúbili mi preplatiť cestovné. Prosíkal ma, aby so to prijala..tak som to prijala. Vec sa má dnes tak, že odrobené mám dva dni, precestovala som cca 30€ lebo som šla taxi aby som bola v robote načas - a nemám ani preplatené cestovné, ani výplatu. Odôvodnenie? Kde na zmluve som mala napísané, že mi preplatia také vysoké cestovné? A prečo nemám ani výplatu? Tak to ozaj neviem. Agentúra mi nedvíha telefón a na maily nereagujú.

DAJTE SI NA NICH VELKÝ POZOR! Peniaze, na ktoré mám nárok už asi neuvidím, ale chcem, aby sa ľudia dozvedeli aké sú toto svine a nerobili pre nich. Ved pre čo asi majú stále inzeráty na profesia.sk že hladajú nové hostesky a nevyberajú si z databázy dievčat, ktoré pre ne už robili a s ktorými majú uzavretú zmluvu?