Saw Palmetto Extrakt - skúsenosti

amelia896332

jajaja295: Saw palmetto je urceny aj na vypadavanie vlasov. Niekto ma s nim lepsie skusenosti, niekto horsie. Skus pozriet toto nanogen.sk

POZOR

Co sa tyka vlasov, u mna saw palmetto fungovalo velmi dobre. Uz po mesiaci mi vlasy vypadavali ovela menej, skoro vobec aj pri cesani, dokonca zhrubli a zacali mi rast nove vlasy. ALE! Zacal som si vsimat rozne ine zmeny. Na ziadnej slovenskej stranke som sa o vedlajsich ucinkoch saw palmetta nedocital (vsade uvadzaju, ze nema ziadne vedlajsie ucinky, popripade zaludocna nevolnost). Tak som do googlu napisal "saw palmetto side effects" a odporucam to kazdemu, kto vie aspon trochu po anglicky. Zistil som, ze medzi vedlajsie ucinky patri napr. gynekomastia - moj pripad (saw palmetto sa bezne pouziva na zvacsovanie prs u zien aj MUZOV, v pripade transvestitov a sposobuje aj celkovu feminizaciu postavy), dalej depresie, "mozgovu hmlu", neschopnost sustredit sa, sexualne problemy. Ostatne si uz nepamatam, zameral som sa len na tieto vedlajsie ucinky, ktore trapia mna. To som saw palmetto bral dokopy len jeden a pol mesiaca. Vsetko to pretrvava doteraz (uz rok) a neviem si s tym pomoct. Saw palmetto uz nechcem ani vidiet, teraz si skor myslim, ze za tie vlasy to vsetko nestoji.

Tibi44

Všetky dôležité info o saw palmette si môžeš prečítať tu -odkaz odstránený-. Táto zázračná rastlinka má mnoho poz. účinkov aj na ženské aj na mužské telo. Dôležité je si ale prečítať aj spôsob užívania.

Tonnko

Užívam to na prevenciu a posilnenie prostaty. Objednal som si to zo zdrava-medicina.sk, celkom slušná cena. Akosi neverím tým megalomanský reklamovaným produktom v TV, je tam nízky obsah účinnej látky. Na webe majú aj písané že to pomáha proti vypadávaniu vlasov ale to neviem posúdiť kežde som nenávratne plešatý :-)))

Saw Palmetto

Mám na predaj novozakúpený Saw palmetto extrakt 240 zo stránky biome.sk na vlasy.
Ak by mal niekto záujem predávam ho za dobrú cenu, dôvodom predaja je to, že som zistila, že ho nemôžem užívať.
Moja cena je 20 eur aj s poštovným. Pôvodná cena bola 25,50 :)

arg

Maja 23 dakujem ... no ja by som ho chcela prioritne na vyrovanie testosteronu lebo ho mam zvýšeny a s tým aj problemy s ochplnením takže na to, nie na vlasy ...

Maja 23

saw palmetto je náhodou perfektný proti vypadávaniu vlasov. Jeho účinky sú známe a vo svete je dosť pužívaný. Neviem ako to je s tou redukciou, ale proti vypadávaniu vlasov pôsobí znižovaním hladiny spomínaného DHT. Ja si ho objednávam zo stránky nutristar.sk, kde ho majú podľa mňa za dobrú cenu a som spokojná. Berem ho už vyše 2 mesiace a ani som nepribrala, ale ani príliš neschudla, takž neviem či to ovplyvňuje váhu, ale mže to byť individuálne.

ema123

Kde si na to prišla, že je to na redukciu? Práve naopak, je to blokátor dihydrotestosterónu, ktorý spôsobuje vypadávanie vlasov.

www.vypadavanie.net