20r a stale panic

Príspevok v téme: 20r a stale panic
MatusK

Zdravim, mam 20r, studujem na matfyze, pravidelne cvicim asi 5 rokov... Problem je v tom, ze mam uz 20r a stale som panic, dokonca som sa v zivote zo ziadnym dievcatom nebozkaval, gay urcite niesom :) Zacinam sa bat toho, ze dokonca zivota ostanem sam. Vcera sme boli s kamaratmi v BA na diske, a tancoval som s velmi peknym dievcatom, kecali sme spolu a uz ked sa schylovalo k bozku, vycuval som, a celu noc som sa tej babe vyhybal. Proste mam nejaky psychicky blok. Vedeli by ste mi s tym poradit? Mam vyhladat psychologa?

prowler

Neo Ned: ako to myslis, ze "asexualnych tvorov"? jednoducho nech robim co robim, tak stale ked sa s nejakou zoznamim, tak som mnou chce byt len kamaratka nic viac... ziadna nemala zaujem mat so mnou vztah a ani nic ine. Ziadnej som vedome ani neublizil, ked potrebuju pomoct tak pomozem a to je vsetko konec padla... no co uz raz to snad pride :D

Lili.an

MatusK, čauko :D

Myslím si, že nemáš žiaden psychický problém a že k psychológovi nemusíš ísť. Nestresuj. Myslím si, že si pred dievčatami, čo sa týka intimity, uzavretejší a neskúsený, lebo si sa asi venoval svojej záľube- športu. A to ako čo najskôr pretiahnúť nejakú 14-ročnú pipinu Ťa jednoducho nezaujímalo. Podľa mňa na tom nie je nič zlé... Iba dobrota :)A pokiaľ nemáš cez 30, tak nestresuj, ja som o to svoje prišla pred 5 mesiacmi a žijem, tiež mám 20 :)
Teraz študuješ, čo je skvelé podľa mňa, na škole sa tvorí veľa vzťahov, najprv priateľských potom je z toho niečo viac a tak :) Nič nesiľ ono to pôjde samo :)
Z psychologického hľadiska, každý sa vyvíjame inak, navyše toto obdobie je u mladého človeka prirodzené a práve teraz sa začínaš učiť komunikovať s opačným pohlavím :)
Drž sa

Neo Ned

no, nedá sa to čítať, už to tu stratilo zmysel, potiaľ, keď sa jeden tu priznal, že ešte 28 nie... Tuším tu je kopec asexuálnych tvorov, ktorým to nevadí...

Vojtoo

no ide o to, ze vzdelany/inteligentny clovek chape veci trochu inak ako "jednoduchy" clovek, i ked vynimka potvrdzuje pravidlo..

0vecka

2 pilulka ja som o tom tiez pocul ... ale nevraveli o inteligentnejsich ludoch ale o vzdelanejsich a tiez nehovorili o ludoch ale o zenach :) ... a hovorili o ludoch ktory mali prvy krat sex na vyske a nie v 30tke...

Vojtoo

ano, lenze je to divne, ked ti to robi (hadze na oci) z blizkych ludi, alebo rodiny/kamaratov atd :)
aj ked som stale v psychicky super vyrovnanom stave, zakyve to so mnou :D trochu / mierne..

xdanielax

tak ja teda nerozumiem, preco niekto robi nieco nasilu.
Napriklad ty, vojto, naco potrebujes inym nieco dokazovat? Ved ini za teba neziju tvoj zivot, neods*ru tvoje problemy, vsetko je to len a len na tebe, tak sa zariad predsa tak, ako to vyhovuje tebe a kasli na to, co si myslia ini.

ja som tiez mala velakrat pocit, ze niekam nepatrim. Tak to uz nerobim. Nech si mysli kto chce co chce, radsej idem niekam sama, kde viem, ze mi bude dobre, nez ist niekam kde sa necitim ze som to "ja".
Zivot je prilis kratky na to, aby sme riesili co si myslia ini.

Vojtoo

"Vsetko co sa robi nasilu sa robi zle."
tak toto je svata pravda !!! :D
dokonca to plati, aj ked si clovek dopraje dovolenku nasilu..
to som urobil v (nedavno), lebo mi nikto neveril, ze som schopny niekam ist :D
tu na fore, kazdy sa mi smial atd, aj v realite :)
tak si hovorim, bitcheeez, a teraz sledujte :D
vysledok, nehorazne predrazena dovolenka (aj sa bojim to sem napisat :D ) a odtlaky na nohe (dost divoka/exosticka/horuca oblast s dost narocnym terenom (a ja v slapkach :D ) samozerjme aj ine)
ale nech je haluz - stalo ma to 1 rocny bratislavsky plat (dokaz ze sa pocit kupit neda, defacto ani prvy sex a pocit ze uz nie som panic, podla mna prostitutka by panictvo proste nezobrala).. a ja ze "no toto musi pomoct" ale houno makove :) nepomohlo vobec.. ba priam naopak, sice zazitky boli, ale unavilo ma to viac, plus som mal stale taky ten pocit ze "nech uz som doma" hlavne ten let domov, vzdy ked idem niekde nutene (napr na nakupy do rakuska, alebo pre zkausky do ceska,alebo len tak na nemecke dialnice na otocku), tak mam taky ten divny pocit ze "nepatrim sem, mam byt doma" :D divnee no..
ale pointa je v tom, ze dost dobre si to vystihla s tym vyrokom.
naopak, ak je nieco spontanejsie a nie je to nanutene, tak ako keby sa zastavil cas, a mozem tam byt donekonecna, napriklad navsteva babky a deda.. proste vnutorny pokoj, narozdiel od ostatneho..
teraz sa neviem odutit ani zjest tie ranajky (ktore su fakt dost dobre, kvalita, cerstvost, vizualita, proste super.. ziadne tesco rozky :D ) a nechuti, ak sa donutim :D musim pockat na lepsiu naladu.. :D

pilulka

Ale pockaj vojtoo, ked sa to precita dpk1 alebo jeho spolubojovnik ovecka, to este len uvidis tie reakcie. :D Co som si vsimla dpk1 je dost urazlivy a ma velke ego. :D
Idem ja radsej do mesta vybavit nejake veci. Maj sa a nehadajte sa tu velmi. :D