Neurochirurgia BA,NR, TT

smajlík94

kramáre a profesor šťeňo nikdy, možno bol fajn ale sa pokazil - odporný, bezcharakterný človek, ťahá peniaze... chudák asi mu rastie niečo samému v hlave.. božie mlyny..

Simonka K

Ja som mala necelých 15 rokov keď som bola na operácii v BB na oddelení neurochirugie a domov som sa vrátila ešte s väčšími bolesťami ako som išla tam. Personál bol max. neochotní, proste by som tam viac nešla. Po 6 mesiacoch som sa cez známych dostala do Martina a odvtedy nemám žiadne problémy. Martin si viem len vynachváliť a teraz som už aj študentkou medicíny v Martine.

Lea777777

moju blizku priatelku operovali hlavu na neurochirurgii na Kramaroch ked mala iba 24 rokov a je z nej dozivotny invalid :-(( operoval ju najznamejsi profesor

Sonjaa

Ja som počula najlepšie referencie na ÚVN Ružomberok, čo sa týka chrbtice... Kedysi vraj boli Nové Zámky jednička, ale to už dnes neplatí, a Žilina sa tiež pokazila..... Toľko z počutia ...

Livka1986

Najlepšia neurochirurgia v SR je v Nových Zámkoch a to hlavne čo sa týka chrbtíc. Pokiaľ sa jedná o hlavu, tak by som zvažovala medzi Novými Zámkami a Martinom.