Orgazmus a sex. predstavy

Príspevok v téme: Orgazmus a sex. predstavy
ifee

Chcem sa opytat na vas nazor alebo ci nema niekto skusenost. Moj problem je vlastne orgazmus. Nemam problem ho dosiahnut, ale na to aby som ho dosiahla, musim si vytvarat dost zvrhle fantazie. Nechcem to tu rozoberat presne o ake fantazie ide, ale proste musim si predstavit nieco co viem, ze by som v zivote nespravila, casto su to ponizujuce veci, nieco co vlastne odcudzujem. Napr. si predstavim, ze som herecka v porne, alebo ze ma niekto nuti sa vyzliect a ja to spravim, oplzlo mi nieco vravi a pod... Ak si nejaku taku predstavu nevytvorim pocas sexu s muzom alebo ked masturbujem, tak orgazmus malokedy dosiahnem, mozno len vtedy ak to strasne dlho nerobim. Trapi ma to, mam taky pocit akoby radsej som nemala ziadny orgazmus ako vyvolany tymi predstavami, proste citim sa potom strasne spinavo ako nejaka k... mozno je to zvlastne lebo viem ze niektore zeny v zivote orgazmus nemali a nemozu ho dosiahnut, a ja toto riesim, ale mna to fakt trapi. A hlavne nechapem preco vlastne moje telo tak reaguje, ze ak na tie veci myslim, tak mi to prinasa rozkos.

Sejla

Mám rovnaké predstavy ako ty a ešte horšie, divnejsie, perverznejšie, je ich veľa... Myslím, že je to normálne a tiež je normálne niektoré z nich zrealizovať...

nikissss

a preco to frajerovi nepovies? nech je tvrdsi napriklad, ja tiez nemam rada taky sex ze tam je predohra dvehodiny, proste ma to nebavi, niekedy mam rada ked je proste taky tvrdsi... nieje na tom nic, a nemas sa preco citit zle kludne sa zahrajte aj ze ste v porne,noa?

majaja

Toto je uplne normalna vec, nemusis mat kvoli tomu vobec ziadne vycitky. Ja si to predstavujem niekedy tiez a obcas sa na taku jemnu SM verziu s partnerom zahrame. Aj jeho to potesi. Je to lepsie ako fnukat, ze vam to v sexe neklape. Vela zien ma rado tvrdsi sex, ked citi z muza silu.