Podvod, ako sa zachovat

Príspevok v téme: Podvod, ako sa zachovat
jano32148

dozvedel som sa o priatelke krasne veci, po 3 rocnom vztahu, som sa nie od nej dozvedel, ze ma podviedla na chate s nejakym starym chlapom, pod vplyvom samozrejme a chren to vyuzil, nepriznala sa vraj lebo vraj nevedela co robi a bala sa ze sa s nou rozidem, bola histericka, tak som radsej odisiel, nerad riesim veci ked nemam chladnu hlavu, prekusli by ste nieco podobne ?

jano32148

tak hadam nezanevriem na zeny, ukaze cas, asi len budem opatrnejsi, to ze koncim a vycitky uz bohuzial boli, predsalen som impulzivny v takychto situaciach, ale pokusim sa uz neozyvat a neodpovedat

Vojtoo

hej, lepsie teraz ked odide s holou ritou za tym svojimsex borcom, ako opar rokov neskors 1/2 majetku a dietom..
odporucam odsekunt kontakt, ZIADNA POMSTA!! ziadne vycitky a ZIADNY list/mail ze koncis.
odrez kontakt OKAMZITE.
to ju bude extremne zozierat..
proste neexistuje :)

Dadula56

Jano, dobre si urobil, dufam, ze nazanevries na vsetky zeny. Zasluzis si nieco ovela lepsie. Vela stastia do zivota.

jano32148

tak uz sme rozideni, precital som si tajne na nemenovanom zdroji, jej rozhovor s kamoskou o tej chate, a boli tam spomenute veci ako wau to bol sex, poriadne ma vy*****l, ostal som ako obareny, fakt 3,5 roka ste s niekym a v podstate ho nepoznate, jej obhajoba bola ze kamoske nepisala pravdu, no to uz je jedno, dakujem vam za nazory a rady

repka

a co ona co chodi na chaty so starymi chlapmi?? :D ... aj ja si myslim alkohol nie je urcite vyhovorka.. ale co by ma viac trapilo este, ze ti to ona sama prva nepovedala - dokazala s tym zit, pozriet sa ti do oci? -- ja by som to nedokazala .. bola zbabela, lebo sa bala ze ju opustis, ale tajit to jej nevadilo - preslo by jej to a urobila by to znova... otras dnesny svet!

nirv

Máš úplnú pravdu lost, škoda že to mnoho mužov - otcov nevidí tiež takto. Aj ked mám pocit že paradoxne to mnohí tiež tak chápali kým nemali deti. Sorry za spam :)

strapanka

mladez a starz, co takto vratit sa k janovmu problemu? (aj ked vo vacsine suhlasim s Vojtooom a nirv).
Ak tomu spravne rozumiem, jano, ked si sa jej na to spytal, nezapierala, obhajovala sa... Na to neexistuje obhajoba. A ako obhaji to, ze sa vie spit do nemoty, az nevie, co robi?
Keby to popierala, stala by som urcite na jej strane, pretoze mnohi ludia su zli a vedia si vymysliet vselico, len aby druhym ublizili. Radila by som ti verit skor jej, ako nejakemu "kamaratovi". Ale ked nepopierala a ty sam sa snazis zit podla solidnych moralnych zasad... Ak na teba plati Hod kamenom, kto si bez viny - co ako to boli, rozid sa s nou. Ale nie takto v afekte, plny negativnych emocii. Daj tomu par dni, aby si jej to vedel povedat vecne a zrozumitelne. Lebo z nedopovedaných veci pochadza vela bolesti. Na obidvoch stranach.