Strie

Príspevok v téme: Strie
slunce007

Dobry den, potrebujem radu trapi ma dost velky kozmeticky problem a to su strie. Keby nebolo ich mam ukazkovu postavicku, ziadna celulitida nic len tie strie ktore mam na zadku, stehnach a kolenach... bohuzial mam to vrodene ma to mamca aj brat.
Vyskusala som zatial kadejake kremy ktore slubuju ze odstrania strie, ale samozrejme nic nepomohlo.
Vedeli by ste mi poradit nejaku fakt ucinnu metodu?
Vopred vdaka za rady.

Nadkakol

Ahoj, samozrejme, že viacero firiem sľubuje odstránenie strií, ale to je nemožné, ide totiž už o deformáciu kože :( počula som o laserových odstraňovaniach a podobne, ale s tým skúsenosť nemám. Mne pomohol krém od elasti-qu, zjemnil mi viditeľné strie, nie je ich tak vidieť, normálne bežným okom na plavárni si ich človek nevšimne, iba keď sa pozrie zbližšia a detailne... takže mi to tak nevadí :)

Matka872

Slunce007
Ahoj, vyskúšaj BIO KOKOSOVY OLEJ lisovany za studená.Je naňho veľa dobrých ohlasov.Dostať ho kúpiť v DM drogérie.

User_37597

no tak neprehanaj hlavne...skus najst fotku strii na internete a daj sem link ze ake to asi mas..
nemoze to byt take strasne ked mas ukazkovu postavu...ja to mam asi od 12tich...vyse 8 rokov som sa s tym trapila no vazne je to banalita.pomali kazda 2 zena to ma takze nikomu to uz nepride take nenormalne.
v kazdom pripade co priroda pokazila clovek nenapravy a ked poupravy tak len na chvilocku lebo sa opat urobia...staci co by len jedno kilo pokial neni pokozka od zaciatku taka elasticka tak bohuzial..i ekd nie vzdy to je podmienene elasticidou lebo zenam sa vytvoria aj ekd schudnu.
podla mna by si si s tym nemala lamat hlavu a kaslat na to.len zbytocne vyhadzujes peniaze :)

slunce007

Maoam, no mam ho komplet na celom zadku, stehnach a kolenach, je to dost viditelne. Prsia nie tam chvalabohu nemam.

Maoam

este - ono ti to to strie zmierni, uplne nezmizne,ale je podstatne tensie a menej viditelne, takze musis zvazit, ci do toho pojdes, neviem kde ho vsade mas a ako je rozsiahle, ak si ten typ, ze prsia, stehna, zadok a je rozsiahlejsie, tak sa ti to oplati, ale stoji to prachy...ako vsetko