Ako dosiahnut pekne zjednotenu tvar bez supiniek

orchidejka

kronika, za ten rok som si konecne nasla system, kremy aj makeupy ktore mi vyhovuju a uz nemavam supinky, ked to teraz tak citam a spatne spominam, fakt som to mavala strasne ako ty pises. ale uz je to chvalabohu passe, inak vdaka za spomienku :)

Kronika

orchidejka, pi veľa voda, ale ozaj veľa, inak ti nič nepomôže. A skús ešte nejaký prírodný olej večer miesto krému, ale musí byť kvalitný. Na mojej tvári by si teraz nenašla žiadnu šupinku, možno tak pod mikroskopom:), a po nejakej vyrážke prípadne. Ten nos som aj ja mala niekedy strašná, aj čelo, zlieval sa mi tam makeup, robili šupinky.

veronika6667

skus makeup od Lambre Classic Make up, znama mala tiez tento problem a nakoniec si objednala vzorku ktora stoji 0,50 centov a bola s nim nesmierne spokojna, Lambre je francuzka kozmetika nieco ako avon len lepsie

orchidejka

rozmyslam nas tym poslednym LR toleriane teint hydratacny kremovy makeup pre normalnu a suchu pokozku a neviete ake ma la roche odtiene, ci su moc svetle alebo skor tmavsie? Lebo si neviem vybrat, som svetly typ, ked som mala od vichy dermablend tak uplne ten najsvetlejsi - tu 15, len mam pocit ze teraz v lete by som zniesla asi 25.

jfc

nemam skusenosti s tymito makeupmi, ale ja si planujem kupit Maybelline Dream Satin Liquid Foundation a Fit Me tiez od Mabelline. mate s nimi skusenosti? neviem ci ich predavaju na slovensku.

orchidejka

dakujem za vsetky rady a este sa chcem opytat ak mozem :) ze ktory z tychto maakeupov by ste vybrali vy, nemate s nimi nejake skusenosti ci uz osobne alebo z pocutia? mam normalny az zmiesany typ pleti (T-zona trosku mastnejsia)
a) La Roche-Posay Toleriane Teint Fluid tekutý make-up pre všetky typy pleti
b) La Roche-Posay Toleriane Teint zmatňujúci penový make-up pre zmiešanú a mastnú pleť
c) La Roche-Posay Toleriane Teint hydratačný krémový make-up pre normálnu až suchú pleť
- posledne dve menovane su nejake novinky
www.parfums.sk

cierna.macka

Ja si vzdy tvar pred nanesenim makeupu umyjem umyvacim gelom - bioderma a, aby bola cista potom nanesiem bioderma - serum na stiahnutie porov necham minutu posobit kym sa pory uzavru (tym sa do nich nedostane makeup. Na to nanesiem trosku hydratacneho kremu a makeup hned po kreme kym krem este nevpije aby sa tak trosku zmiesali. Takto je makeup podla mojej skusenosti najkrajsi a jednotny.Pred mesiacom som objavila fakt lacny a super makeup (affinitone maybeline)cena 5.49 na ktory nedam dopustit a to si na znacky potrpim. Ale pod oci si davam vylucne ocny mastnejsi krem a supinky uz nepoznam :)

hcghc

pouzivam vichy dermablend a nemavam z neho supinky ale asi nieje naj makeup. mne vyhovuje lebo kryje divre a dokonale zjednoti plet. sudokrem davam na celu tvar a nevysusuje. rano mam vzdy mastnejsiu plet. cez den ani nie a pouzivam edmffaklar K a moja plet je normalna/zmiesana

orchidejka

vies co teraz som si naniesla iny co som mala doma vzorku z anglicka alebo ameriky, u nas sa nevyraba, zevraj je nejaky dobry a detto supinky po celom nose. a prave to mi dalo impulz napisat sem a nieco s tym robit. inak ten la roche posay som uz chcela vyskusat, rozmyslala som nad nim a asi si ho aj najblizsie kupim. prosim ta aku ma kryciu schopnost?

a s tou micelarnou vodou mas cistu pravdu. ja ju uz nikdy za nic ine nevymenim. som sa do nej zaluuubila :)

este mi napadlo, ked mam zmiesanu plet tak si mozem kupit La roche Effaclar M? lebo nemam ju az taku mastnu. U nas vzorky nezozeniem, v ziadnej lekarni nic nemaju.