Chcem byť vysoká!

Agnes999

Bud rada ked si nizsia, chlapi maju radi male zeny a mozes nosit opatky co vysoke moc nemozu, inak budu vyssie ako vacsina chlapov. Mozno este o kusocek podrasties, ale mozno uz nie, dievcata rastu rychlejsie ako chlapci a rychlejsie aj prestanu, kym chlapci rastu aj do 18, dievcata tak do 13-14

kate9813445

No, moj starý otec je vysoký a stará mama je menšia.. :)Ludia mi hovoria že by povedali že mám viac cm lebo ja mam asi tú výhodu že mam veľmi dlhe nohy..:D veľmi dlhé..

Zaran

ja mám 171 cm a som spokojná :)
Kate,pokiaľ viem tak rast zastavuje aj posilovanie inač maš 14 ešte kľudne môžeš vyrasť ja som nerastla dva roky a za pol roka som sa vytiahla asi o 2-3 cm :) maš čas ,nezúfaj :)

Lulu2011

kate - no to je dobre, to som len pre istotu napisala, lebo vela dievcat o tom nevie a potom sa cuduju, ze ostanu malicke cely zivot, v puberte sa nesmie chudnut, zdravo sa stravuj a uvidis, popripade si vizualizuj, ze si krasna vysoka zena :))

kate9813445

No nevadí. Vieš, u mňa chudnutie nehrozí pretože mam vyšportovanú postavu. Takže chudnúť sa nechystám v žiadnom prípade.:)

Lulu2011

kate - myslim, ze nie, ja som nikdy mlieko nepila :)) je to urcite geneticke, hlavne ziadne chudnutie v tomto veku, zastavuje to spolahlivo rast!

kate9813445

Jasné, veď človek rastie priemerne do 17 rokov. Tak do 17 sa ešte budem snažiť. No, aspoň že tak. Ďakujem za odpoveď.

Maoam

svoju vysku mas danu v genoch, ale ked si dam dokopy vysku tvojich rodicov, je tych 170cm celkom realnych, pockaj dva-tri roky este