Mykoza

Príspevok v téme: Mykoza
Andrea1111

Dobry den, obraciam sa na vas s gynekologickym problemom. Mam 3 dni pred menstruaciou a uz od soboty mam vsetky priznaky vaginalnej mykozy (svrbenie,vytok,bolesti pri styku..) v minulosti - pred 2 rokmi som ju uz raz prekonala,takze som si 100%ista.Chcem sa spytat ze ako to mam riesit, nechcem sa objednavat ku gynekologicke pretoze by ma najskor mohla objednat na koniec tyzdna - to uz budem mat menstruaciu. Mam si kupit nejake prirpavky v lekarni alebo aj napriek menstruacii mam ist akutne k doktorke? Alebo staci po menstruacii? Alebo co mam robit?Ake pripravky su najvhodnejsie? a mozu sa pouzivat aj pocas menstruacie?Mam doma pripravky multi gyn, pouzila som LIQUIGEL, nie je na to urceny ale v navode je "zabraňuje vzniku podráždenia" ale nemam pocit ze by to pomohlo. Dakujem za skoru odpoved.

Iba Katka

Inak ku gynekologičke sa nemusíš objednávať pokiaľ ide o urgentný zdravotný problém, ktorým mykóza je, kedže je nepríjemná a bolestivá. Ja mám tiež gynekologa, ku ktorému sa treba objednávať, ale na toto mi povedal, že nemám telefonovať, len prísť. To máš ako s boľavým zubom, keď ráno vstaneš s tým, že ťa bolí zub, nebudeš čakať týždeň, kým ti príde termín objednania.

zdroj

presne tak. tabletky a cipky su len docasne riesienie. to pomoze na chvilu. treba vyliecit ochorenie. vidim ze strasne vela zien na toto trpi ktovie cim to asi je.

tweet

Ja som počula, že na mykózu je najlepšia odborníčka Albertová. Práve som sa k nej dnes kvôli tomu objednala. Mne všelijaké mastičky a vaginálne tabletky od gynekológa vôbec na dlho nepomohli.