Hladam kamaratku Nitra a okolie

Sisa Majk

Ahojte hľadám baby ktoré by chceli niečo robiť pre svoje zdravie,pár krát do týždňa vybehnúť von zabehať si,zacvičiť či prechádzky v prírode. Proste niekoho na pohyb nič drastické a keby nás bolo viac bolo by aj veselo????️??ak máte záujem píšte mi na mail: sm71972@gmail.com

uuleuskauu

Julka - uprimne a zo srdca ti zelam, aby sa ti dostalo skutocneho kamaratstva, po akom tuzis...snad sa ti ozve spriaznena dusa a niekto, kto stoji naozaj o komunikaciu s tebou a o tvoju spolocnost, o spolocne stravene chvile a o rozhovory, pripadne aj o podniknutie nejakeho toho vyletu. Dufam, ze sa ti nezacnu ozyvat pochybni poistovaci agenti, ktori ta pod zamienkou kamaratstva budu chciet osklbat o vsetko. Napisala si o sebe nieco, co si ani nemusela, nabuduce na forach pozor na pisanie informacii typu som riaditelka (poistovak osklbavac sa dovtipi, ze mas asi vela prachov...alebo minimalne slusny prijem..., rovnako emancipovany muz zlatokop aby ti nezacal balamutit mozog sladuckymi recickami...VELKY POZOR!!!), inak zelam VSETKO NAJ; NAJ; NAJ... priatelstvo je dolezite a to v kazdom veku a za kazdych okolnosti.

romi27

Ahojte, som v Nitre nová, presťahovali sme sa sem s priateľom za prácou a nikoho tu nepoznám. Hľadám si nejakú kamošku na kávu a tak, ktorá by možno chcela chodiť aj na nejaký crossfit, total body workout alebo niečo podobné (nemusí byť). Mám 26 :)

julka63

Ahoj mám 52 a hľadám kamošku na pokec som vydatá mám deti a pracujem ako riaditeľka vyťažená a potrebujem s niekým pokecať.