Kto má skúsenosti s hennou na vlasy?

Príspevok v téme: Kto má skúsenosti s hennou na vlasy?
Knasi

Ahojte:)

už dlho rozmýšľam nad hennou,ale stále váham..už asi 7 rokov si farbím vlasy chem.farbou..vačšinou to boli šampóny značky Palette, teraz sú to Loreálky šampóny. Vždy som chcela mať pekné hnedé vlasy,ale tými farbami mi vznikli tmavé,skoro až čierne...a neviem si s nimi rady..chcela by som skúsiť hnedú hennu,ale bojím sa čo z toho vznikne..máte s tým niekto skúsenosť? vďaka za odpoveď

Danka

lekno00

skús nepoužívat kefu-vieš čo poviem ti toto
ja som ani nevedela,že mám vlnite vlasy,všimla som si to ked som začala používat oleje na vlasy.davala som si ich na suché,aj na mokré-a ked vyschli krásne vlny som mala,a odvtedy stale a pravidelne skušam všeličo na ich zvýraznenie.
nechaj ich volne vysušit,ja vobec nepoužívam fén.

winki

tak ja mám zas rovné vlasy, ani za boha z nich urobiť vlny :D čo by za to dala. Ja to robím tka že si ich chytím do copu...rozčesem cop a potom vrch hlavy a pritom si držím dolné vlasy.

lekno09

hm kefu,no
mám tiež kefy,ale ked mne to taha vlasy,a vela mi vytrhá,tebe nie?,a mám vlnite vlasy,a ked ich rozčešem kefou,tak tie pekné vlny zmiznú-chodíš aj na dluhevlasy.cz??

winki

Ja osobne kondicioner nepoužívam.....umyjem potom prepláchnem a potom si tam na polosuché nastriekam trošku toho spreyu od glis kur....a mam kefu ionizujúcu tak mi nerobí problém rozčesať ich.

lekno09

no vieš stres-ja som si ozaj všimla že tie moje vlasy,už nie sú také pekné ako bývali,aj ked boli a sú suché.neviem,a stale si ich dávam podstrihavat,lebo chcem mať zdrave a pekné,a le stale vyzerajú nejak nezdravo,sucho.

lekno09

tiež máme záhradku,a som presne rozmýšlala o preplachovaní,ale teraz neviem,či je lepšie po kondicioneri,alebo radšej pre-lebo ta štruktura vlasu po kondicioneri,či maske už je vyhladená,a možno už ta žihlava neposkytne žiadne ozdravenie,čo myslíš?

winki

Stresom....neviem či priamo ja osobne sa teraz cítim v živote super a v zrkadle ten obraz vyzerá lepšie aj vlasy aj nechty aj pleť....ale či to len tým subjektívnym pocitom šťastia alebo naozaj to neviem povedať.

winki

silikony velmi nie. Najviac sa mi osvedčil ten klasický žihľavový...ešte sem tam pridám preplach žihľavovým vývarom zo záhradky.....vieš čo možno by ti fakt pomohlo podstrihnúť. Ono je fakt, že raz zničené a dolámané konce nedá dokopy nič. A glis kur používam aj ja...masku, kúru, sprey...ale nie pravidelne

lekno09

ja používam vraj velmi dobrý gestil wonder,dnes mi prišiel3+1 zadara,používala som dixi oleje,oleje z avonu-zelený,a orandžový myslím.a teraz mam od garnieru olej,a pred týždnom som si kúpila ten elixir od glisskuru-určite si videla reklamu.aj olivovy si dávam predhriaty v mikrovlnke,aj kokosák som skúšala,ale nejak moje vlasy sa zemnili,neviem či to je stresom,alebo prečo.....je to možné:(