Chorobne padanie vlasov

Príspevok v téme: Chorobne padanie vlasov
sely4

ahojte uz fakt neviem ako dalej,co mam robit...dlhodobo uz par rokov....asi 4-5 mi chorobne vypadavaju vlasy,ak mi niekto vie poradit fakt dobreho odbornika-teda kozneho alebo aj nejakeho specialistu bola by som vdacna,nejedna sa uz len o kozmeticky problem uz mam z toho psychicke problemy ani si neviete predstavit ako sa bojim umytvat si vlasy.....a to musim kazdy druhy den lebo sa mi fest mastia,kazdy den mi vypadne asi za 3 riadne hrste vlasov a ked si umyvam tak aj 5!cely byt mam posiaty kobercom z vlasov-musim zametat a vysavat kazdy den a nie je lahke sa na to divat!je mi z toho uz fakt hrozne,klasicky doktory a kozne lekarky mi nepomohli neurobili mi dokonca ani ziadne vysetrenia....mala som pred tym krasne huste zdrave dlhe vlasy stratila som uz asi vyse polovicu.je mi uz do placu z toho,mysela som ze by som mohla ist na imunologiu ale neviem ako sa mam k nemu dostat kedze tam vas poslu len ked umierate....dakujem za rady.

ALINKOV

Vyskúšajte Egyptský čierny kmín,vlasy spevnejú a budú jasnejšie. Spomaľuje aj šedivenie. Faraóny si ho cenili viac ako zlato.

Nicole19

Ahojte :) ja na vlasky pouzivam sprej aloe first od forever living :) je to skvely, spevnuje vlasy, ozivuje ich a dodava im lesk a vitalitu a zastavuje vypadavanie vlasov. Obsahuje ciste aloe a dalsie rastlinne zlozky, preto vlasy vobec nezatazuje chemiou :) mala som krepovite a suche vlasy ktore vypadavali a po mesacnej kure si neviem vynachvalit zlepsenie kvality a stavu vlasov :) a este bonus v podobe rychlejsieho rastu vlaskov :) u mna jednoznacne top vyrobok v starostlivosti o vlasy!

P&S

Černucha-Egyptský čierny kmín je na to ako stvorený ,aj šedyvenie prestane a vlasy sa nebudú mastiť.Mám to odskúšané,niektorí známi si myslia,že som si prifarbil vlasy.
Je to super,oplatí sa vyskúšať,predávajú ho v 270g balení.Daj do Google Černucha.

MOKE

Padanie vlasov je úzko prepojené s činnosťou pečene a to aj všetky choroby koži.Je to zložité a bolo by dobré ak sa dostanete na stránku zdravapecen.sk a spojíte sa s ľuďmi,čo vám poradia, aby ste neobjavovali objavené už pred dávnymi rokmi. Pestrec mariánsky je vhodný na regeneráciu pečeni a pečeň je kľúčom k nášmu zdraviu.

jajaja295

sely4
tiez mam problem s padanim vlasov, tak som si kupila saw palmetto...mozno ti to pomoze, ja to berem este len stvrty den, cize o nejakych vysledkoch mozem napisat najskor za mesiac
da sa objednat na stranke biome.sk

dasky

Samozrejme že to môže byť aj tím.. Mne jedna známa tiež hovorila, že keď mám v tele niečo zlé, tak si s tím musí poradiť hlavne pečeň a aj keď som mala pečeňové testy v poriadku, poradila mi rastlinku -pestrec mariánsky- tak som si kúpila v lekárni Silymarín, kt. ju obsahuje. A ešte som pila aj čaj z byliniek, keď nájdem ten "recept" tak ti ho napíšem. Je dosť možné že aj to mi pomohlo. Ako skutočne na 100% neviem čo mi zmiernilo to vypadavanie. Fakt, ako som písala som toho pobrala viac než dosť.

sely4

dasky,dakujem za povzbudenie aj ja som vyskusala uz vsetko a tiez som dala do toho strasne vela penazi stitnu zlazu mam v poriadku to mi robili testy minuly rok krv tiez v pohode len mam zhorsene vysledky pecene myslis si ze to moze byt tym?raz mi dala kozna nejaku hormonalnu vodicku na hlavu ale nepomohlo ani to a moc som to uzivat nechcela nechcem moc brat hormony lebo berem aj ine lieky a nechcem to moc miesat aj ked antikoncepciu neberem vobec velmi dlho.ovocia a zeleniny a vlakniny mam viac nez dost snazim sa zdravo stravovat a vlasy neriesim vobec....nerobim pre tento moj problem uz asi 3 roky vobec nic ale stale sa nic nemeni a je to katastrofa!

sely4

brm brm, moj zlaty ked nevies tak nesud!ja som si prestudovala na nete o tom uz asi vsetko!aj co sa tyka stravy aj chemie aj kozmetiky!studovala som o tom cele knihy!na vlasy nepouzivam vobec nic!len sampon z cisto prirodnej certifikovanej kozmetiky bez parfemu alkoholou parabenu ropy farbiv zivocisnych latok parafinu silikonu......atd atd..raz za cas si dam kondicioner ale taky isty a len velmi malo a to fakt musim lebo sa mi pri umyvani tak nenormalne zakudlia vlasy ze to nevie rozcesat ani boh!a ked si kondicioner nedam tak si pri cesani vytrham nechcene dalsich 10000000 vlasov!lak,tuzidlo,gel,zehlicku kulmu fen nepouzivam vobec nikdy!ku kadernicke uz vobec nechodim len si zastrihavam konce a od 23.som sediva takze si dam tak 2 razy za rok farbu na vlasy ale len bez amoniaku,viem ze to tiez nie je bohvie co ale som este mlada a nechcem vyzerat ako starena sediva....

dasky

Ahoj, niečom podobným som si prešla aj ja.. po psychickom vypätí a zdravotných problémoch mi rapídne začali padať vlasy. Raz po umytí som si ich aj počítala, pri čísle 700! ma to prestalo baviť. Bolo mi vždy ťažko keď som si mala vlasy umyť, vtedy to bolo katastrofálne. Prešla som kožným, endokrinológom, odbermi krvi.. Vyhodila som nenormálne peniaze za rôzne vodičky, tabletky. Dokonca som skúšala ľudového liečiteľa. Trvalo to pol roka, teraz konečne sa to ukludnilo. Podľa mňa mi pomohlo hlavne to, že som prestala až tak riešiť a plakať nad každým jedným vlasom. Po umytí som si zmývala vlasy žihľavou. Upravila som si stravu, veľa zeleniny, ovs. vločky, ovocie.. Brala som aj forcapil.