Bolesť v podbrušku + zápcha

Príspevok v téme: Bolesť v podbrušku + zápcha
nanula

Ahojte, prosím poraďte mi, lebo si už neviem pomôcť a som zúfalá. Aj teraz len fučím, ledva dýcham, som z toho nervózna a nemôžem sa ani poriadne hýbať. Neustále ma pobolieva na pravej strane v podbrušku v mieste, kde sa pravdepodobne nachádza slepé črevo. Je to taká stála bolesť, ale niekedy pichľavá. Najskôr som si myslela, že je to nižšie, že to je spojené so ženskými problámami, pretože som mala kedysi cystu na pravom vaječníku a raz aj zápal maternice, no naposledy som bola nedávno u ženského a povedal, že je všetko v poriadku, žiadna cysta ani zápal...takže je to asi určite spojené s trávením, pretože na wc na veľkú potrebu chodím asi raz za týždeň, aj to sa musím natrápiť, ale počas celých tých týždňov som stále nafučaná a niekedy tá bolesť prechádza k zadku..no a píšem sem teraz, pretože včera som mala pohlavný styk a už aj pri ňom ma to neskutočne bolelo, až som si to tak rozdráždila, že ma bolí v podbrušku nielen na pravej strane, ale celý pás, tak neviem čo to je..u doktorky som bola, no ide to tam pomaly, trošku mi to len pomágala či ma boli to alebo to..no a dala by spraviť si len taký test, no to musím čakať kým pôjdem na veľkú potrebu, aby som si ho mohla spraviť...som stále nervózna, lebo sa neviem pomaly na nič sústrediť, len na to ako ma to pobolieva a aká som nafučaná..aj keď od bolesti sa zatiaľ chvalabožku neskrúcam...čo si myslíte, že to je??? pritom som stravu upravila, jem veľa veľa, naozaj veľa zeleniny, pijem aj tri litre a viac vody alebo pijem urologický čaj, mám aj viac pohybu..no nič sa neupravuje..neviem či mi neni ešte ťažšie :( poraďte prosím prosím..nech som aspoň kludnejšia, lebo s tými doktormi je strašne veľa čakania :((( aj keď určite tam pôjdem..

Skaja123

Ahojte baby chcela by som radu mam 13 rokov ...uz 5 dni ma trapia bolesti podbrusku stale nutkanie na wc a tiez nafukunte brucho a naduvanie a aj ked zakaslem ma to boli mohly by ste mi poradit co to je asi??

kvietok232323

Ayla, ak sa to bojis doktorke povedat, tak aspon sup na pohotovost ked ta to zacne boliet :) tam uz na nieco pridu :))) Lebo ak je to slepak, moze prasknut, tak radsej ist s tym a byt si na istom, co to je. Ja mam tiez podobnu doktorku, ktora by zasa najradsej kazdy problem hodila najradsej na stres :D ale netreba sa nechat odbit. A ona je tam nato aby liecila, pripadne ta poslala na nejake vysetrenia... :/

kvietok232323

Mne byvalo aj na zvracanie, ale iba pocit taky, nezvracala som nikdy z toho. Jasne, po operacii sa to napravilo :)
a Ayla, ono ladom resp.nejakymi infuzkami vedia aj rozohnat zapal....teda ale asi len ked je to nejake mensie...vacsinou treba operovat. Ak ti to pomohlo mozno to je tiez slepak :)

ayla

no neviem lebo mna to uz davno nebolelo tak ze to bolo niekolko dni vkuse ale obcas sa stane ze ma to pobolieva, a obvodnej uz to nechcem ani hovorit lebo vsetky vysledky na helkiobaktera a podobne vysli opakovane negativne takze sa na mna pozeraju ako na hypochondera

aja5879

pravdepodobne ti to spôsobuje sl.črevo,som prekvapená,že ťa doktorka neposlala na žiadne vyšetrenie na chirurgiu,ja som mala tiež také problémy ako ty,doktor na chirurgii mi dal žiadanku na irigoskopiu a už to išlo,operovali ma lap.-slepák

ayla

ja mavam problemy s travenim, pred rokom ma tiez bolelo asi tyzden podprusko v pravo, cysty nemam bola som u gyn. na vys. a tam je vsetko v poriadku, a pred niekolkymi rokmi ma tiez niekolko dni bolelo na tomto mieste ale vtedy to boli silne bolesti davala som si na to lad a pomohlo to, myslite ze by tiez mohlo ist o slepe crevo?

nanula

no veď presne, že ani mne nevedia na nič prísť...:( aj ja mám teraz 24 rokov..:) a mala si aj problémy s trávením?? a ak áno, potom sa ti to upravilo alebo ako?? či to bol zase iný problém?

kvietok232323

ale mne dlho ani doktori nevedeli prist na to, co to je...som behala po gynekologii, gastro a podobne.... :D takze som bola rada, ked bol slepak vonku nakoniec :)

kvietok232323

Ano vyoperovali :) ale nie je to nic strasne, nemusis sa bat...teda mna osobne to po operacii menej bolelo ako to co bolo pred nou :) robili mi to v 15-tich rokoch teraz mam 24 a jazvy skoro ani nevidno :)