Ja uz nevladzem

Príspevok v téme: Ja uz nevladzem
LadyOpium

uz od 16-17 neviem to presne tak v tom obdobi medzi 16 a 17rokom som zacala mat take stavy ze som sa bala chodit samma von lebo som sa bala ze mi niekto nieco urobi teda vedela som ze kto ale myslela som si ze niekoho na mna nasadili aby ma zabil ja som vtedy aj chcela jednou castou umriet lebo som mala silne depresuie ale inak ked som ratala stavy ked mi bolo dobre len tie paranoje tak som umriet nechcela a dnes ma zase pochytil ten stav ze nemozem ist do ba na kontrolu dotorke lebo ma tam niekto zabije hrozne sa tam boijim ist a kedze mam ztp-ôs úreukaz sa bojim ze zabiju aj moju mamu kera mi bude robit sprievodcu vypytala som si ze ci nemozem si dat blizsie pswychosku najst a nasla len piotrebujeme odniest jej papiere a toho sa bojim ze o tom tie osoby vedia a vtedy ma pridu zabit

kaktusss

Ty tie osoby poznáš? Je to niekto konkrétny s kým si mala konflikt? Pokial to nie je mafia alebo nejaký psychopat tak sa nemáš čoho báť.

luciano

Podľa všetkého s u teba prejavuje začínajúca paranoidná schizofrénia. Treba okamžite navštíviť psychiatra. Dnes sa už dá schizofrénia úspešne potláčať a keď sa podchytí v začiatku, tak môžeš žiť normálny život.

nezábudka

LadyOpium, a prečo by to niekto robil? Čo by mali "tie osoby" z toho, že by teba či tvoju mamu zabili a riskovali tým väzenie? Žiadne také osoby neexistujú, je to len výplod tvojej mysle!

Tieto myšlienky sú len v tvojej hlave a súvisia s tvojou diagnózou, keby si tú diagnózu nemala, ani takéto myšlienky - že ťa chce niekto zabiť, by si nemala. Nič sa tebe ani mamke nestane, neboj. Len pekne choď k tej lekárke, naozaj ti nič nehrozí. Keď k nej dôjdeš, povedz jej o tých myšlienkach, potvrdí ti len to, čo ti teraz hovorím.

Vojtoo

Najhorsie je, co mozes robit, je to, ze prejavis svoj strach - to posilnuje toho zbijaka (alebo aj duchov), cize.. riesenie je - NEBAAAT sa a ist za svojim. Ignorovat strach. Zabije? A mozno si on nebude davat pozor a zrazi ho auto ked pojde za tebou :D
Takze klidek, pohoda, a prilis nad tym nerozmyslaj :) Ak by ta chcel niekto zabit, proste by prisiel za tebou domov a chladnokrvne ta odpraskol.
Tj. Ak by niekto chce, uz by to urobil.
Cize nic sa nestane :) Chod do BA. je to Pekne Mesto.