Dievčenské chĺpky nad horou perou

Príspevok v téme: Dievčenské chĺpky nad horou perou
Laura101

Ahojte,prosím,pomožte mi.Mojej dcérke,kt. má len 13 rokov začali rásť chĺpky nad hornou perou a ja neviem čo s tým.Niesú to žiadne zdravotné problémy ani nič podobné,je to tým,že má hnedé vlasy.Ona sa zato strašne hanbí,tak si to vytrháva pinzetou,no raz či dva krát to urobila žiletkou a odvtedy to má ešte horšie.Chcela by som jej kúpiť nejakú depilovaciu pomůcku.Poraďte prosím akú.Ja som rozmýšľala nad tými pásikmi alebo horúcim voskom,len neviem či je to pre ňu a ku kozmetičke nechcem chodiť.Prosím,pomožte.Ďakujem.

Dadula56

Ved snad v kazdej drogerii maju plejadu voskovych pasikov na vsetky casti tela, dokonca specialne na tieto chlpky. Napr. Veet a kopa inych. A je to pre vsetkych, pokial jej to nebude drazdit pokozku, co by nemalo, ak sa to pouzije spravne.
Ziletku v ziadnom pripade, pinzeta je tiez zbytocna, ved to jej zaberie dva vecery nez to takto vytrha. Staci jeden vylet cez ulicu do drogerie...

orchidejka

preco ku kozmeticke nechces ist? Moja kamoska si to nedavno bola dat urobit (ze vyskusa) a kozmeticka ich odstranovala nahriatym voskom, ze to strasne bolelo ale vysledok je celkom fajn. Myslela som si ze ked jej to bude opat zarastat tak budu take tmavsie, viditelnejsie a dlhsie ale ani nie..zevraj ked podstupis par takychto zakrokov tak ti aj postupne prestanu rast. inak ja mam tiez tmave vlasy a urcite mierne fuziky nad perou ale ich radsej ani neriesim. Co jej to napadlo? A este ziletkou. To je najhorsie co mohla urobit. Nesmeju sa jej v skole alebo si to vsetky spoluziacky netrhaju? Ja si pamatam ked som bola v jej veku tak si vela spoluziacok holilo ruky, lenze ony boli svetlejsie typy (a viete kazdy sa chce na kazdeho podobat, opicit po druhom) a tak som si aj ja samozrejme musela oholit. No ked mi tie chlpky zacali dorastat a ten vysledok....cista katastrofa. Bolo to prvy a posledny raz co som si holila ruky. Doteraz lutujem ten stupidny napad!