Poraďte-ohľadom tehotenstva!!!

Príspevok v téme: Poraďte-ohľadom tehotenstva!!!
*tinka*

Ahojte! Pred piatimi dňami som mala dostať menštruáciu... a stále nič... ako u mňa je to bežné, ale aj tak sa začínam báť. S partnerom sme nemali nechránený styk. Spali sme spolu 2x a vždy s kondómom. Bolestivé prsia mám a už čakám len na tú "návštevu" môže sa stať, že som tehotná? Momentálne prežívam stres a nepapám pravidelne... môže to byť aj z toho, že mi "to" mešká??? Ďakujem vopred za radu...

*tinka*

Ďakujem vám za rady... lebo čo tu už čítam, tie komentáre k iným problémom, tak mi začína šibkať... ďakujem, no budem ich očakávať =)

bzzzzzz

cicka, nebojkaj sa. Ja som na tom podobne. Ale to bude zo stresov...uvidiš, ale ak ti neprídu po týždni tak si kup taký test, ktorý je najcitlivejsí a ak vide negatívny a tebe stale nebudu chodit, tak navštív gynekologa. hlavne sa už nestresuj.

Hviezdicka

nicoho sa neboj, ked mas priznaky ako stale pred menstruaciou, ze ta bolia prsia a tak ono to pride... A moze ti meskat aj zo stresu... ked sa az tak bojis, skus si spravit testik, aly myslim ze to nebude potrebne, o chvilu ti menstruacia dojde urcite ;)