Mám slabosť na pekných mužov

Príspevok v téme: Mám slabosť na pekných mužov
felicityS

Mám taký problem ak to je vôbec problém alebo to je len povaha :D Neviem odolávať pekným mužom. Proste aj ked mám vzťah alebo aj za slobodna vždy ked stretnem krásneho muža musím snim flirtovať alebo proste ma rozpaľuje lebo ma vzrušuje. Alebo aspoň sa zvádzame pohľadmi aj ked je on zadaný aj také už bolo. Cez vzťah som raz priateľa podviedla len tak že som večer stretla muža strašne krásny sexy, voňavy zvodny super postava.. pritom aj môj frajer mal super postavu a tak ma tiež priťahoval ale ten druhý ma zvádzal sex nebol, nevyspím sa s nimi lebo to by som si pripadala ako kurva ale proste bozkom alebo niečomu odolať neviem lebo mám na nich slabosť ako na čokoládu, odjakživa ma priťahovali muži čo dobre vyzeraju vysoký, pekná tvár a alteticka postava a ešte aj nejaka osobnosť. No nie je ich tak veľa len ma hnevá že proste v momente ked som aj zadana a dostane sa mi do cesty taký vždy ma to láka, a ani neviem ako a už po sebe kukáme a každý vieme na čo myslíme... No kebyže ma oslovia oni určite by som s ním zase flirtovala.. Neviem som strašne naruživá, vašnivá alebo ako strašne richlo ma taký muži vedia nabudiť už by som z nich strhala košeľu alebo čo, neurobím len preto lebo mám silnu morálku ale na jednej strane to aj ľutujem lebo mi je ľuto preepásnuť milovanie s takým krásavcom ale zase som rada že sa nevyspím s kadekým :D Myslíte si že to je normálne alebo čo to je? Lebo podľa mna taketo chovanie je skôr typické pre mužov že sa zapaľuju za každou sukňou. Už od puberty som tak že ak ma muž nepriťahoval nevedela som si snim nič predstaviť, vždy sa mi páčil aj na škole ten naj fešák, niekedy ma chcu aj taký priemerný ale vobec ma nepritahuju lebo maju napr pupok alebo neviem riedke vlasy veľký nos, zle zuby a pod. Radšej som potom sama, ale ja asi nie som potom na vzťahy :/

pompom

možno sú len pekný v tvojich očiach,každý preferuje istý typ muža a istý typ ženy.pekných mužov to može byt velmi relatívne.spominam si na kamošku ked mi opisovala svojju lásku že takého krásavca už nenájde ked sa rozišli že mi ho predsptaví a veru ked som ho uvedala som pochopila že všetko je relatíne, lebo podla mojho vkusu ledva sa dostal do kategorie priemerný, nič prítažlivé v nom pre mna nebolo.Potom mi predstavila svojho bratranca a s koro som spadla z noh vidíš hovorím toto sa mi páči a aon povedala ty nie si normálna tento moj škaredý bratranec?chceš videit aký bol hnusný ked bol decko,ved onje škaredý.

kaylinka

heeej aj ja mam rovnaky problem a mam pred 30 tkou to len koli komentu od Young. Ale uz sa liecim pomaly :D no dlho som bojovala s tym ako ty potom sa to zacalo stupnovat ked sme mali s priatelom problemy. Zacala som si to uzivat a spala som asi s 30 timi chlapmi. Mala som problem so vsetkym ked som uz s niekym bola napr. 2 tyzdne bol krasny zuby nechty vlasy vsetko po 2 tyzdnoch to uplne krachlo lebo mal hrozne tenisky :D teraz sa smejem ale vtedy to bola nocna mora a fakt som sa koli tomu velmi trapila a bavila kamosky historkami ale viem cim asi prechadzas. ja mam zase uchylku na oblecenie iq a smiech a hlavne topanky!! :D ale myslim si ze je to tym ze zijeme na slovensku a tu nejak ti muzi zastali za opicami a zeny maju vyssie naroky aspon tie normalne lebo ja myslim ze som normalna a krasa ludi vzdy fascinovala. Len zistila som ze cim dokonalejsi tym horsi v posteli a by si sa cudovala tii krasavci maju toho sebavedomia najmenej :/

JohnLee

LILI: ale preco pozerat do zeme, pekne sa nechaj zbalit a zasulozte si, na jednu noc. zivot je len jeden. a mozno ta privedie do varu. treba zit.

LILIII

:D tak ty si to naozaj zaklincovala s tou moralkou :D
ale vazne ,asi musis byt krana baba, ktora muzom stoji za ten i ked malicky chriech a nevadi im ,ze doma maju vztah .... ono nie je dobre zo seba robit niekoho na koho sa vnutorne necitime ,lebo to nefunguje a asi si i ty musis prejst tou tvojou slabostou ..... takze, len si uzivaj
ono je nas viac ,co mame podobne slabosti (nerady ich priznavame) no ja vzdy pozeram do zeme, ak niekto flirtuje a pokusa sa .... nerada by som ublizila tej babe s ktorou som ho videla drzat sa za ruku .... chce to naucit sa byt dobrotive stvorenie :))

Radca636

Asi si pekna baba, ked si toto mozes dovolit :) Mam par kamosov co sa o seba staraju, sport, posilka, strava a tak, aby si mohli iba tak s hocijakou zasulozit, ktora podlahne ich zjavu. Nemaju baby nastalo. Lutujem ich potom v manzelstve, urcite uz nedokazu ostat verni, co uz, sami si vybrali. Inak tiez o sebe tvrdia, ze maju silnu moralku :) mne to pripada, akoby sa tymito pre nich prazdnymi slovami iba ospravedlnovali sami pred sebou. Ty mas nieco podobne. Riesenie je jednoduche, vydaj sa az vtedy, ked tvoj vek sposobi, ze prestanes byt atraktivna, to je jedina rada, ktoru ti mozem dat. Nepokusaj sa menit tym, ze si povies, ze ked sa teraz vydas, ze to prejde - neprejde je to v tebe. Inak z ciste biologickeho hladiska - chdo si dat urobit hormonalny obraz na testosteron, urcite ho budes mat nad normalom - takto nejako to co robis ty citia chlapi, len oni to maju od malicka. Takze sa dokazu lepsie ovladat :)

Juraj12

nevyzrete dieta. ale tak aspon si uzi. ale uzivaj si, ked si nezadana, lebo ranit niekoho nie je pekne. sa ti to vrati potom. ked si slobodna rob si co chces s kym chces a kde chces. ale potom aj dozrej.

Matre

Dievča mať tvoj problém tak som najšťastnejší na svete. Až raz budeš musieť riešiť ozajstné problémy tak to až uvidíš. Ľutujem tvojho chlapa.